150 g fetajuustoa
3 kpl valkosipulinkynsiä
250 g kirsikkatomaatteja tertussa
1/2-1 punainen, mieto chili viipaloituna
oliiviöljyä
300 g La Molisana pennepastaa
nippu basilikaa hienonnettuna
nippu persiljaa hienonnettuna
3 prk Calvo tonnikalaa auringonkukkaöljyssä (à 65g)
Reilusti mustapippuria myllystä
1. Laita fetajuusto suuren voidellun uunivuoan keskelle.
2. Asettele fetan ympärille tomaatit, chili ja litistetyt valkosipulinkynnet.
3. Valuta ainesten päälle oliiviöljyä ja paista 200-asteisessa uunin keskiosassa 15 min.
4. Nosta uunin lämpötilaa 225 asteeseen, kytke grillivastus päälle ja jatka paistamista
uunin yläosassa n. 10 min, kunnes ainesten pinta on reilusti ruskistunut.
5. Keitä sillä aikaa pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
6. Valuta pasta, mutta ota talteen n. 1 dl pastan keitin vettä.
7. Hienonna hieman fetaa ja poista tomaattien kannat ja oksat.
8. Sekoita huolellisesti joukkoon valutettu pasta, talteen otettu keitinvesi sekä
hienonnetut yrtit.
9. Lisää lopuksi valutetut tonnikalat ja mustapippuri, sekoita varovasti.