Tonnikalavuoka

tonnikalavuoka
Aika

60 min

Annoksia

6

0 arvostelua
0.0/5

Tonnikalavuoka eli tonnikala-perunalaatikko on koko perheen helppo ja takuuvarma arkiresepti. Tämä juustoinen ja tomaattinen vuokaruoka on riittoisa resepti, joten siitä riittää isommallekin porukalle tai useammaksi päiväksi.

Tarvitset:

250-300 g Calvon tonnikalaa

150 g pakastepinaattia

3 dl ruokakermaa

½ tl suolaa

½ tl rouhittua mustapippuria

3 tomaattia

750 g valkosipuliperunoita pakasteesta

150 g juustoraastetta

Ohje:

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sulata pinaatti mikrossa ja sekoita kerman joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Valuta tonnikala ja viipaloi tomaatit siivuiksi.

3. Levitä puolet perunoista uunivuoan pohjalle ja lisää päälle tonnikala, puolet juustosta ja pinaattiseos. Lisää päälle peruna- ja tomaattiviipaleet. Ripottele päälle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä tonnikalavuokaa uunin keskitasolla n. 50 minuuttia.

5. Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa!

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä MSC on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa. Täten öljyhävikkiä ei synny. Calvon yhden tonnikalapurkin sisältö on juuri sopiva annos käytettäväksi kerrallaan esimerkiksi lounassalaatteihin tai välipalaksi.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}