Tonnikalavuoka

Tonnikalavuoka resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalavuoka

Tonnikalavuoka eli tonnikala-perunalaatikko on koko perheen helppo ja takuuvarma arkiresepti. Tämä juustoinen ja tomaattinen vuokaruoka on riittoisa resepti, joten siitä riittää isommallekin porukalle tai useammaksi päiväksi.

Helppo ja herkullinen tonnikalavuoka, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

vaikeusaste: helppo keskitaso

kesto: 01:00h

annoksia: 6

Tarvitset:

250-300 g Calvon tonnikalaa

150 g pakastepinaattia

3 dl ruokakermaa

½ tl suolaa

½ tl rouhittua mustapippuria

3 tomaattia

750 g valkosipuliperunoita pakasteesta

150 g juustoraastetta

 

Ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sulata pinaatti mikrossa ja sekoita kerman joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Valuta tonnikala ja viipaloi tomaatit siivuiksi.
  3. Levitä puolet perunoista uunivuoan pohjalle ja lisää päälle tonnikala, puolet juustosta ja pinaattiseos. Lisää päälle peruna- ja tomaattiviipaleet. Ripottele päälle loput juustoraasteesta.
  4. Kypsennä tonnikalavuokaa uunin keskitasolla n. 50 minuuttia. 
  5. Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

3
Jätä kommenti

2 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Riitta

Eikös tuosta tuu kuivaa kun on noin vähän nestettä, tunti uunissakin…puuttuuko jokin ainesosa?

Sirkka

Miksi valuttaa tonnikala, koska siitä tulee hyvä neste ruokaan