

Mitä pidit tästä reseptistä?
Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:
Mitä pidit tästä reseptistä?
Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!
Kiitos palautteesta!
Tonnikalavuoka
Tonnikalavuoka eli tonnikala-perunalaatikko on koko perheen helppo ja takuuvarma arkiresepti. Tämä juustoinen ja tomaattinen vuokaruoka on riittoisa resepti, joten siitä riittää isommallekin porukalle tai useammaksi päiväksi.
Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.
Tarvitset:
250-300 g Calvon tonnikalaa
150 g pakastepinaattia
3 dl ruokakermaa
½ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
3 tomaattia
750 g valkosipuliperunoita pakasteesta
150 g juustoraastetta
Ohje:
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sulata pinaatti mikrossa ja sekoita kerman joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valuta tonnikala ja viipaloi tomaatit siivuiksi.
- Levitä puolet perunoista uunivuoan pohjalle ja lisää päälle tonnikala, puolet juustosta ja pinaattiseos. Lisää päälle peruna- ja tomaattiviipaleet. Ripottele päälle loput juustoraasteesta.
- Kypsennä tonnikalavuokaa uunin keskitasolla n. 50 minuuttia.
- Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa!
Eikös tuosta tuu kuivaa kun on noin vähän nestettä, tunti uunissakin…puuttuuko jokin ainesosa?
Heippa!
Reseptissä oli virhe ruokakerman määrässä, nyt korjattu! 🙂
Miksi valuttaa tonnikala, koska siitä tulee hyvä neste ruokaan