15 min
4
Tonnikalatahna on herkullinen ja maistuva vaihtoehto dippikastikkeen tai salsan sijasta vaikkapa maissilastuille ja sopii hyvin yhteen myös esimerkiksi ruissipsien kanssa. Tahnaa voit käyttää täytteenä myös esimerkiksi rieska- tai tortillarulliin.
Tämä resepti sopii niin arkeen kuin juhlaan. Herkullista nautittavaa esimerkiksi leffaa katsellessa tai kesäisissä puutarhajuhlissa suolaisena naposteltavana makeiden tarjottavien rinnalla. Pakkaa mukaan piknikille ja dippaile vaikka kasviksia. Tonnikala sopii monen kanssa hyvin yhteen. Helppo ja monikäyttöinen resepti, joka valmistuu todella nopeasti. Tämän reseptin teossa eivät tumpelotkaan kokit voi epäonnistua. Kokeile jo tänään!
Saat reseptistä laktoosittoman käyttämällä laktoositonta ranskankermaa. Tämä on gluteeniton ja kananmunaton resepti.
2 tlk Calvo-tonnikalaa
1 prk ranskankermaa
1 tlk ananasmurskaa
1 dl raastettua kurkkua
1 nippu ruohosipulia
suolaa
chiliä
sitruunamehua
1. Valuta ananasmurska ja tonnikala.
2. Sekoita ne ranskankerman sekaan.
3. Raasta kurkku ja saksi ruohosipuli palasiksi, lisää ne tahnaan ja mausta suolalla, chilillä ja sitruunamehulla.
4. Tarjoile kesäistä tonnikalatahnaa esimerkiksi maissilastujen tai ruissipsien kanssa.