Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti
Aika

15 min

Annoksia

4

4 arvostelua
5/5

Mukavan tulinen Calvon tonnikalasalaatti chilillä sopii niin arkeen kuin juhlaan. Resepti on hyvä ja kevyt vaihtoehto lounaalle sekä sopii hyvin myös juhlissa tarjottavien herkkujen joukkoon. Tonnikalasalaatin valmistus on helppoa ja erittäin nopeaa, jonka ehdit valmistaa, vaikka päiväsi olisi kuinka kiireinen.

Chili tuo salaattiin pientä piristystä ja antaa kaivattua potkua. Resepti on gluteeniton, maidoton ja kananmunaton, joten se sopii useimmille erityisruokavalioille. Salaatti on helposti muunneltavissa oman mielen ja maun mukaan.

Ota resepti talteen ja kokeile esimerkiksi juhlien ruokaisana alkutarjoiluna, kevyenä lounaana tai vaikkapa iltapalana.

Salaatteihin saa helposti vaihtelua kastikkeiden avulla. Myös erilaiset juustot kuten feta-, mozzarella- tai raejuusto tuovat salaattiin lisää ruokaisuutta.

Tarvitset:

3 tlk Calvon tonnikalaa öljyssä

1 nippu lehtisalaattia

1 kurkku

2 punasipulia

3 chilipaprikaa

Kastike:

0,5 dl oliiviöljyä

1/4 tl suolaa

1/4 tl sokeria

1 tl sitruunamehua

2 valkosipulin kynttä

Ohje:

1. Pilko salaatti, kurkku, punasipulit ja chilit, ja sekoita ne keskenään.
2. Lisää tonnikala.
3. Kuori valkosipulinkynnet ja pilko pieniksi paloiksi.
4. Lisää oliiviöljyyn suolan, sokerin ja sitruunamehun kera.
5. Tarjoile ja nauti!

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

15 min

Annoksia

4

0.0/5
Aika

20 min

Annoksia

4

0.0/5
Aika
Annoksia
0.0/5
Aika
Annoksia
0.0/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}