45 min
4
Tonnikalapizza kukkakaalipohjalla on Calvon suosikki! Tätä kevyttä reseptiä on pakko kokeilla. Pizza maistuu aina, mutta tämä kukkakaalipohjainen tonnikalapizzza on terveellisempi vaihtoehto tavalliselle pizzalle. Vaikka resepti on terveellisempi, on se silti erittäin maistuva. Täytteitä voit vaihdella oman mielesi mukaan. Resepti on gluteeniton. Kokeile vaikka heti!
Helppoa, nopeaa ja herkullista!
1 kukkakaali
2 rkl oliiviöljyä
150 g parmesan-juustoraastetta
2 kananmunaa
5 tlk Calvon tonnikalaa tomaattikastikkeessa
1 dl tomaatti-basilika-kastiketta
2,5 dl kirsikkatomaatteja
valkosipulirouhetta
1 pussi mozzarella-raastetta
1 pussi emmental-raastetta
oreganoa
1 .Sekoita pohjan ainekset tehosekoittimessa ja levitä seos uunipellille pizzapohjan tavoin. Esipaista pohja uunissa 225 asteessa n. 25min.
2. Laita täytteet pohjan päälle, viimeisenä juustoraasteet. Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean sävyn.
3. Ennen tarjoilua sirottele pinnalle tuoretta basilikaa ja tarjoile valkosipuliöljyn kanssa. Ja sitten, nauti!