Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka on herkullinen resepti, jota voi muunnella mielensä mukaan lukemattomin tavoin. Tämä helppo ja nopea suosikkiresepti on loistava ja helppo tarjottava vaikka yllätysvieraille ja resepti sopii loistavaksi niin arkeen kuin juhlaan. Herkullinen suolainen piirakka maistuu hyvin makeiden leivonnaisten lisänä juhlatarjoilussa tai vaikkapa lounaana raikkaan salaatin kanssa.

Tonnikalapiirakka on saavuttanut suosionsa herkullisen makunsa sekä helppouden ansiosta. Tämän reseptin tekeminen ei myöskään tuota turhaa tiskiä! Tämän reseptin kanssa kannattaa pitää varansa, se nimittäin katoaa vuoasta ennen kuin ehtii silmää räpäyttää!

Voit helposti muokata tonnikalapiirakan ohjetta ja lisätä mukaan haluamiasi ainesosia. Kuvan piirakkaan on esimerkiksi lisätty paprikaa ja sipulia. Erilaiset juustot, kuten feta- ja aurajuusto tuovat mukavan lisän tonnikalapiirakan makuun. Kesällä myös esimerkiksi purjosipuli tuo  vaihtelua tähän reseptiin.

Calvon helpon tonnikalapiirakan teossa onnistuu jokainen, niin helppo ja yksinkertainen ohje se on. Kokeile ja herkuttele!

Kokeile myös Calvon herkullista feta-tonnikalapiirakkaa.

Tonnikalapiirakka, por favor!

Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit löydät täältä.

 

vaikeusaste: keskitaso

kesto: 00:30h

annoksia: 8

Tarvitset pohjaan:

200 g kermaviiliä

1 kananmuna

2,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

Tarvitset täytteeseen:

200 g kermaviiliä

2 kananmunaa

2 tlk Calvon tonnikalaa vedessä

valkosipulia

mausteita makusi mukaan

juustoraastetta

Ohje:

  1. Valuta vesi pois tonnikalasta. Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe ensin vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhoitettuun piirakkavuokaan.
  2. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada täyte raa’an pohjan päälle. Lisää halutessasi hieman juustoraastetta.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea.
  4. Anna jäähtyä.
  5. Ripottele päälle tuoretta basilikaa tai korianteria.
  6. Tarjoile ja nauti, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

5
Jätä kommenti

3 Comment threads
2 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
Mikki

Tuota täytyy kokeilla

Kirsi

Hei. Kuinka isoon piirakkavuokaan tämä tehdään? 🙂

Hanne

Lisäsin niin sanottuja jääkaapin jämiä, kuten eilistä basmatiriisiä piirakkaan. Toimii hyvin!