Tonnikalapannari

tonnikalapannukakku
Aika

60 min

Annoksia
0 arvostelua
0.0/5

Tonnikalapannari on simppeli ja maistuva resepti, jolla herkuttelet arki-iltoina tai viikonlopun brunssipöydässä. Calvon tonnikalapannari valmistuu vähällä vaivalla yksinkertaisista raaka-aineista. Tarjoa pannaria esimerkiksi salaatin kanssa.

Tarvitset:

160-240 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

4 dl maitoa

2 kpl kananmunia

2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl suolaa

100 g maissia

kirsikkatomaatteja

Ohje:

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Vatkaa maito, munat, jauhot ja suola sekaisin keskenään.

3. Jos käytät pakastemaisseja, sulata ne mikrossa.

4. Lisää taikinan joukkoon tonnikalat, maissit ja pilkotut kirsikkatomaatit. Sekoita hyvin.

5. Voitele n. 25 x 32 cm kokoinen vuoka ja kaada taikina siihen.

6. Paista tonnikalapannaria n. 40 minuuttia.

7. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa!

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä MSC on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa. Täten öljyhävikkiä ei synny. Calvon yhden tonnikalapurkin sisältö on juuri sopiva annos käytettäväksi kerrallaan esimerkiksi lounassalaatteihin tai välipalaksi.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}