Tonnikalapannari

Tonnikalapannari resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalapannari

Tonnikalapannari on simppeli ja maistuva resepti, jolla herkuttelet arki-iltoina tai viikonlopun brunssipöydässä. Calvon tonnikalapannari valmistuu vähällä vaivalla yksinkertaisista raaka-aineista. Tarjoa pannaria esimerkiksi salaatin kanssa.

Helppo ja herkullinen tonnikalapannari, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

vaikeusaste: helppo keskitaso

kesto: 01:00h

annoksia:

Tarvitset:

160-240 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

4 dl maitoa

2 kpl kananmunia

2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl suolaa

100 g maissia

kirsikkatomaatteja

 

Ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Vatkaa maito, munat, jauhot ja suola sekaisin keskenään.
  3. Jos käytät pakastemaisseja, sulata ne mikrossa.
  4. Lisää taikinan joukkoon tonnikalat, maissit ja pilkotut kirsikkatomaatit. Sekoita hyvin.
  5. Voitele n. 25 x 32 cm kokoinen vuoka ja kaada taikina siihen.
  6. Paista tonnikalapannaria n. 40 minuuttia.
  7. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Tuunaa reseptiä lisäämällä pannariin esim. fetajuustoa tai vaikka edellisen päivän keitetyt perunat! Vain mielikuvitus on rajana tonnikalapannaria tehdessä.

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

Jätä kommenti