60 min
Tonnikalapannari on simppeli ja maistuva resepti, jolla herkuttelet arki-iltoina tai viikonlopun brunssipöydässä. Calvon tonnikalapannari valmistuu vähällä vaivalla yksinkertaisista raaka-aineista. Tarjoa pannaria esimerkiksi salaatin kanssa.
160-240 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
4 dl maitoa
2 kpl kananmunia
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
100 g maissia
kirsikkatomaatteja
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Vatkaa maito, munat, jauhot ja suola sekaisin keskenään.
3. Jos käytät pakastemaisseja, sulata ne mikrossa.
4. Lisää taikinan joukkoon tonnikalat, maissit ja pilkotut kirsikkatomaatit. Sekoita hyvin.
5. Voitele n. 25 x 32 cm kokoinen vuoka ja kaada taikina siihen.
6. Paista tonnikalapannaria n. 40 minuuttia.
7. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa!