

Mitä pidit tästä reseptistä?
Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:
Mitä pidit tästä reseptistä?
Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!
Kiitos palautteesta!
Tonnikalapannari
Tonnikalapannari on simppeli ja maistuva resepti, jolla herkuttelet arki-iltoina tai viikonlopun brunssipöydässä. Calvon tonnikalapannari valmistuu vähällä vaivalla yksinkertaisista raaka-aineista. Tarjoa pannaria esimerkiksi salaatin kanssa.
Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.
Tarvitset:
160-240 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
4 dl maitoa
2 kpl kananmunia
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
100 g maissia
kirsikkatomaatteja
Ohje:
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Vatkaa maito, munat, jauhot ja suola sekaisin keskenään.
- Jos käytät pakastemaisseja, sulata ne mikrossa.
- Lisää taikinan joukkoon tonnikalat, maissit ja pilkotut kirsikkatomaatit. Sekoita hyvin.
- Voitele n. 25 x 32 cm kokoinen vuoka ja kaada taikina siihen.
- Paista tonnikalapannaria n. 40 minuuttia.
- Tarjoile raikkaan salaatin kanssa!
Calvon vinkki
Tuunaa reseptiä lisäämällä pannariin esim. fetajuustoa tai vaikka edellisen päivän keitetyt perunat! Vain mielikuvitus on rajana tonnikalapannaria tehdessä.
Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

Jätä kommenti