Tonnikalamunakas

tonnikalamunakas
Aika

15 min

Annoksia

1

0 arvostelua
0.0/5

Tonnikalamunakas on helppo ja nopea ruoka valmistaa tilanteessa kuin tilanteessa. Tämän reseptin helppous piilee siinä, että sitä voi täydentää millä tahansa kaapista löytyvillä aineksilla. Tonnikalamunakkaan täytteeksi sopivat hyvin esimerkiksi erilaiset juustot ja kasvikset.

Tarvitset:

1/2 prk Calvon tonnikalaa oliiviöljyssä oreganolla

2 munaa

1/2 sipuli

1 valkosipulin kynsi

Kermaa

Raastettua juustoa

Haluamasi lisukkeet (esim. oliivi, avokado, maissi, tomaatti, punasipuli)

Ohje:

1 .Kuullota sipuli pannussa. Lisää joukkoon valkosipuli ja valutettu tonnikala.

2. Riko astiaan 2 munaa ja lorauta joukkoon kermaa. Raasta joukkoon vielä juustoa ja sekoita huolellisesti.

3. Lisää seos pannulle sipuleiden ja tonnikalan joukkoon.

4. Paista munakasta kummaltakin puolelta niin, että se kypsyy. Tonnikalamunakasta ei kannata kuitenkaan paistaa liian kuivaksi, jotta sen mehevyys säilyy.

5. Tarjoile lautasella täytettynä esimerkiksi kasviksilla ja herkuttele!

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa oliiviöljyssä oreganolla

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}