15 min
1
Tonnikalamunakas on helppo ja nopea ruoka valmistaa tilanteessa kuin tilanteessa. Tämän reseptin helppous piilee siinä, että sitä voi täydentää millä tahansa kaapista löytyvillä aineksilla. Tonnikalamunakkaan täytteeksi sopivat hyvin esimerkiksi erilaiset juustot ja kasvikset.
1/2 prk Calvon tonnikalaa oliiviöljyssä oreganolla
2 munaa
1/2 sipuli
1 valkosipulin kynsi
Kermaa
Raastettua juustoa
Haluamasi lisukkeet (esim. oliivi, avokado, maissi, tomaatti, punasipuli)
1 .Kuullota sipuli pannussa. Lisää joukkoon valkosipuli ja valutettu tonnikala.
2. Riko astiaan 2 munaa ja lorauta joukkoon kermaa. Raasta joukkoon vielä juustoa ja sekoita huolellisesti.
3. Lisää seos pannulle sipuleiden ja tonnikalan joukkoon.
4. Paista munakasta kummaltakin puolelta niin, että se kypsyy. Tonnikalamunakasta ei kannata kuitenkaan paistaa liian kuivaksi, jotta sen mehevyys säilyy.
5. Tarjoile lautasella täytettynä esimerkiksi kasviksilla ja herkuttele!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id tempus nisi. Morbi eget lectus elementum lorem finibus maximus. Vestibulum non finibus erat. Suspendisse fringilla congue ipsum quis ultrices. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id tempus nisi. Morbi eget lectus elementum lorem finibus maximus. Vestibulum non finibus erat. Suspendisse fringilla congue ipsum quis ultrices.