Tonnikalaleivät vuohenjuustolla

Tonnikalaleivät vuohenjuustolla
Aika

30 min

Annoksia

4

1 arvostelua
5/5

Lämpimät Calvon tonnikalaleivät herauttavat veden kielelle. Vuohenjuusto ja tonnikala sopivat erittäin hyvin yhteen. Oletko kokeillut? Jos et, niin suosittelemme kokeilemaan pikimmiten! Tämä resepti on helppo ja myös hyvin muunneltavissa oman maun mukaan. Varioi käyttämällä esimerkiksi Calvon valkosipulitonnikalaa. Voit tehdä leivistä myös gluteenittoman version käyttämällä gluteenitonta leipää.

Valmista herkulliseksi iltapalaksi tai tarjoile vieraille.

Tarvitset:

8 palaa leipää

1/2 dl oliiviöljyä

2 prk Calvon tonnikalaa öljyssä oreganolla

2 tomaattia

200 g vuohenjuustoa

mustapippuria

1/2 dl sweet chili -kastiketta

juustoraastetta

tuoretta basilikaa

Ohje:

1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
2. Täytä uunipelti leipäviipaleilla.
3. Sivele leivät oliiviöljyllä.
4. Pilko tomaatit ja vuohenjuusto.
5. Levitä niiden päälle valutettu tonnikala, sweetchilikastiketta ja ripaus mustapippuria.
6. Viimeiseksi pinnalle juustoraaste ja basilika.
7. Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia.
8. Tarjoile ja nauti!

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa oliiviöljyssä oreganolla

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}