Tonnikalalasagnette

tonnikalalasagnette

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalalasagnette

Tonnikalalasagnette on kuin lasagne, mutta se on valmistettu lasagnetteen erityisesti tarkoitetusta pastasta tai murretuista lasagnelevyistä. Lasagnettea varten pastaa ei tarvitse keittää erikseen, joten verrattuna esimerkiksi makaronilaatikkoon, yksi työvaihe jää välistä ja nopeuttaa valmistusta. Nopeaa ja helppoa arkiruokaa siis, joka maistuu taatusti niin perheen pienimmille, teineille kuin vanhemmalle väelle.

Helppo ja herkullinen tonnikalalasagnette, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

vaikeusaste: helppo keskitaso

kesto: 00:45h

annoksia: 6

Tarvitset:

400 g lasagnelevyjä

300 g Calvon tonnikalaa

sipuli

valkosipulia

500 g tomaattimurskaa

250 ml ruokakermaa

paprikamaustetta

pippuria

suolaa

200 g juustoraastetta

Ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Kuullota paistinpannulla silputtu sipuli ja valkosipuli runsaassa öljyssä. Valuta tonnikala ja lisää pannulle sipulien joukkoon. Mausta seos. Sekoita joukkoon tomaattimurska, lisää kerma ja n. 2 dl. Kiehauta.
  3. Voitele uunivuoka öljyllä tai voinokareella. Murra lasagnelevyt paloiksi ja kaada vuoan pohjalle. Lisää pastan päälle kiehahtanut tonnikalakastike. Sekoita kevyesti pasta ja kastike sekaisin keskenään. Ripottele päälle reilusti juustoraastetta. Paista uunissa 30 min.
  4. Tarjoile ja herkuttele, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Tonnikalalasagnette on mitä mainion arkiruoka, koska voit hyödyntää sen valmistuksessa monenlaisia tähteitä jääkaapista. Esim. aurajuustoa, tomaatteja, porkkanaa jne.

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

Jätä kommenti