Tonnikala-pastaa diavole ja (rigatoni tai spaghetti)

Aika

30 min

Annoksia

4

3 arvostelua
5/5

Herkullinen Henri Alenin Tonnikala-pastaa diavole ja (rigatoni tai spaghetti) vie taatusti kielen mennessään ja maistuu varmasti jokaiselle!

Tarvitset:

400 g La Molisana spaghettia
2 kuorittua valkosipulinkynttä
1 tl Nduja salamia/ tai 0,5 tl chili-hiutaleita
1 ras kirsikkatomaatteja
2 rkl mustia oliiveja
2 prk Calvo tonnikalaa
1 rkl kapriksia
1 sitruuna

suolaa ja mustapippuria
Monini Anfora oliiviöljyä

Ohje:

Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna oliivit. Kuullota hienonnettua valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää mukaan nduja ja jatka kuullottamista minuutti. Lisää mukaan halkaistut kirsikkato- maatit, oliivi ja kapris. Lisää lopuksi pannulle
tonnikala ja sekoita varovasti. Kun pasta on kypsää, siivilöi se ja sekoita pannulla olevien ainesten kanssa. Raasta mukaan hieman pes- tyn sitruunan kuorta ja puolikkaan sitruunan mehu. Mausta pasta vielä suolalla ja pippurilla.

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikala auringonkukkaöljyssä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

15 min

Annoksia

4

0.0/5
Aika

20 min

Annoksia

4

0.0/5
Aika
Annoksia
0.0/5
Aika
Annoksia
0.0/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}