30 min
4
Herkullinen Henri Alenin Tonnikala-pastaa diavole ja (rigatoni tai spaghetti) vie taatusti kielen mennessään ja maistuu varmasti jokaiselle!
400 g La Molisana spaghettia
2 kuorittua valkosipulinkynttä
1 tl Nduja salamia/ tai 0,5 tl chili-hiutaleita
1 ras kirsikkatomaatteja
2 rkl mustia oliiveja
2 prk Calvo tonnikalaa
1 rkl kapriksia
1 sitruuna
suolaa ja mustapippuria
Monini Anfora oliiviöljyä
Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna oliivit. Kuullota hienonnettua valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää mukaan nduja ja jatka kuullottamista minuutti. Lisää mukaan halkaistut kirsikkato- maatit, oliivi ja kapris. Lisää lopuksi pannulle
tonnikala ja sekoita varovasti. Kun pasta on kypsää, siivilöi se ja sekoita pannulla olevien ainesten kanssa. Raasta mukaan hieman pes- tyn sitruunan kuorta ja puolikkaan sitruunan mehu. Mausta pasta vielä suolalla ja pippurilla.