

Mitä pidit tästä reseptistä?
Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:
Mitä pidit tästä reseptistä?
Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!
Kiitos palautteesta!
Tonnikala-makaronilaatikko
Tonnikala-makaronilaatikko – kokeile valmistaa tätä suomalaisten perinteistä suosikkiruokaa tonnikalasta! Makaronilaatikko on klassikkoruoka ja meidän suomalaisten ikisuosikki, jos arkiruoista puhutaan. Tähän pataruokien klassikkoon saat mukavasti piristystä vaihtamalla perinteisen jauhelihan tonnikalaan. Tästä ei ruoanlaitto paljon voi helpottua, katso resepti!
Arjen suosikkiruoka tonnikala-makaronilaatikko, por favor!
Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.
Tarvitset:
400 g makaronia
2 tlk (300-400 g) Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
1 sipuli
1 porkkana
Tarvitset munamaitoon:
6 dl kevytmaitoa
2 kananmunaa
½ tl suolaa
Ohje:
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Mausta keitinvesi suolalla ja keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kun makaronit ovat kypsiä, valuta ne ja kaada uunivuokaan.
- Silppua sipuli ja raasta porkkana. Kuullota pannulla öljyssä.
- Valuta tonnikalat ja sekoita ne ja sipuli-porkkanaseos pastan joukkoon vuokaan.
- Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
- Kypsennä uunin alaosassa n. 45-60 minuuttia.
- Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile salaatin kanssa, por favor!
Calvon vinkki, por favor!
Lisää joukkoon salaattijuustokuutioita (1 prk/200 g) ja saat tonnikala-makaroonilaatikkoon mukavaa juustoisuutta.
Voit myös halutessasi ripotella juustoraastetta tonnikalamakaronilaatikon päälle ennen paistamista.
Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.
Jätä kommenti