30 min
4
Herkulliset tonnikala-maissi fritters sopivat erinomaisesti tarjoiltavaksi hapankerman ja tulisen chili-kastikkeen kanssa.
400 g kuorittua perunaa
2 rkl majoneesia
2 purkkia tonnikalaa vedessä, valutettuna
1 pieni prk maissia, valutettuna
1 dl leikattua kevätsipulia
2 kananmunaa
2 dl korppujauhoja
suolaa ja valkopippuria
Monini Anfora oliiviöljyä paistamiseen
Salaattia, hapankermaa ja tulista chili-kastiketta
Keitä perunat kypsiksi. Valuta ja murskaa perunat. Kun ne ovat jäähtyneet huoneen- lämpöisiksi, lisää mukaan valutettu tonnikala ja maissi. Lisää mukaan myös majoneesi
ja leikattu kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ainekset hyvin keskenään. Muotoile massasta pieniä pihvejä. Riko kananmunat lautaselle ja vatkaa kevyesti haarukalla. Pyöräytä kakut kananmunassa ja painele sitten pintaan korppujauho. Paista kakut runsaassa öljyssä noin 2 minuuttia/ puoli. Tarjoile hapankerman ja tulisen chili- kastikkeen kera.