Tonnikala-maissi fritters ja hapankermaa

Aika

30 min

Annoksia

4

1 arvostelua
5/5

Herkulliset tonnikala-maissi fritters sopivat erinomaisesti tarjoiltavaksi hapankerman ja tulisen chili-kastikkeen kanssa.

Tarvitset:

400 g kuorittua perunaa
2 rkl majoneesia
2 purkkia tonnikalaa vedessä, valutettuna
1 pieni prk maissia, valutettuna
1 dl leikattua kevätsipulia
2 kananmunaa
2 dl korppujauhoja

suolaa ja valkopippuria
Monini Anfora oliiviöljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

Salaattia, hapankermaa ja tulista chili-kastiketta

Ohje:

Keitä perunat kypsiksi. Valuta ja murskaa perunat. Kun ne ovat jäähtyneet huoneen- lämpöisiksi, lisää mukaan valutettu tonnikala ja maissi. Lisää mukaan myös majoneesi
ja leikattu kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ainekset hyvin keskenään. Muotoile massasta pieniä pihvejä. Riko kananmunat lautaselle ja vatkaa kevyesti haarukalla. Pyöräytä kakut kananmunassa ja painele sitten pintaan korppujauho. Paista kakut runsaassa öljyssä noin 2 minuuttia/ puoli. Tarjoile hapankerman ja tulisen chili- kastikkeen kera.

tonnikala

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa vedessä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}