Tonnikala-kapris piiras

tonnikala-kapris piiras

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikala-kapris piiras

Henrin Alenin tonnikala-kapris piiras on suolainen piiras, joka sopii niin juhlapöytään kuin arki-iltojen iloksi. Tämä resepti on helppo valmistaa ja maistuu varmasti kaikille. Henri Alen on suomalainen kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija, joka on tullut tunnetuksi myös monista tv-ohjelmista. Tämän reseptin hän on tehnyt yhteistyössä Calvon kanssa.

Katso reseptivideo sivun alalaidasta!

Henri Alen suosittelee – tonnikala-kapris piiras

Katso myös muut Henri Alenin reseptit täältä.

 

 

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:30 00:45h

annoksia: 6

Tarvitset:

1 pkt pakastettua piirakkataikinaa

400 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

300 g tuorejuustoa

1 dl kuohukermaa

1 rkl hienonnettuja kapriksia

2 rkl leikattua ruohosipulia

3 kananmunaa

0,5 dl vehnäjauhoja

valkopippuria

suolaa

2 dl juustoraastetta

Ohje:

  1. Kauli taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Nosta kaulitun taikinan reunoja hieman, jotta täyte pysyy piiraan päällä.
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon munat ja vehnäjauho. Sekoita toisessa astiassa varovasti tonnikala ja kerma keskenään.
  3. Yhdistä seokset toisiinsa. Lisää leikatut kaprikset ja ruohosipuli seokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Levitä täyte piirastaikinan päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  5. Kypsennä uunissa 220 asteessa uunin ala-tasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
  6. Tarjoile, por favor!

Katso reseptivideo ja kokkaa yhdessä Henrin kanssa!

Tällä reseptillä valmistat herkullisen piiraan tonnikalasta ja kapriksista.

Jätä kommenti