

Mitä pidit tästä reseptistä?
Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:
Mitä pidit tästä reseptistä?
Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!
Kiitos palautteesta!
Tonnikala-kapris piiras
Henrin Alenin tonnikala-kapris piiras on suolainen piiras, joka sopii niin juhlapöytään kuin arki-iltojen iloksi. Tämä resepti on helppo valmistaa ja maistuu varmasti kaikille. Henri Alen on suomalainen kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija, joka on tullut tunnetuksi myös monista tv-ohjelmista. Tämän reseptin hän on tehnyt yhteistyössä Calvon kanssa.
Katso reseptivideo sivun alalaidasta!
Henri Alen suosittelee – tonnikala-kapris piiras
Katso myös muut Henri Alenin reseptit täältä.
Tarvitset:
1 pkt pakastettua piirakkataikinaa
400 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC
300 g tuorejuustoa
1 dl kuohukermaa
1 rkl hienonnettuja kapriksia
2 rkl leikattua ruohosipulia
3 kananmunaa
0,5 dl vehnäjauhoja
valkopippuria
suolaa
2 dl juustoraastetta
Ohje:
- Kauli taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Nosta kaulitun taikinan reunoja hieman, jotta täyte pysyy piiraan päällä.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon munat ja vehnäjauho. Sekoita toisessa astiassa varovasti tonnikala ja kerma keskenään.
- Yhdistä seokset toisiinsa. Lisää leikatut kaprikset ja ruohosipuli seokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä täyte piirastaikinan päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä uunissa 220 asteessa uunin ala-tasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
- Tarjoile ja herkuttele!
Katso reseptivideo ja kokkaa yhdessä Henrin kanssa!
Tällä reseptillä valmistat herkullisen piiraan tonnikalasta ja kapriksista.
Jätä kommenti