15 min
2
Tämä kevyt ja kesäinen resepti on helppo ja nopea valmistaa. Nauti lounaaksi tai illallisen lisukkeena. Tonnikala ja avokado maistuvat hyvältä yhdessä. Tonnikala-avokadosalaatti on terveellinen ja maistuva resepti, joka sopii kasvissyöjille, maidottomille ja gluteenittomille. Salaatista on helppo tehdä vartiaatioita oman mielen ja maun mukaan. Voit esimerkiksi lisätä salaattiin rukolaa lisää makua tuomaan. Kokeile ja ihastu tähän helppoon reseptiin!
2 kypsää avokadoa
1 purkki Calvon tonnikalaa öljyssä tai vedessä
1 Punasipuli
1/2 kurkku
Korianteria
1. Valuta tonnikalasta vesi tai öljy.
2. Pilko punasipuli, kurkku, avokado ja korianteri.
3. Kaada kaikki ainesosat kulhoon.
4. Sekoita.
5. Tarjoile ja nauti!