15 min
4
500 g La Molisana peruna-gnoccheja
2 prk Calvo tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
3 valkosipulinkynttä
1 keltasipuli
2 prk tomaattimurskaa
2 tl kapriksia
10 lehteä tuoretta basilikaa leikattuna
2dl raastettua parmesani-juustoa
Suolaa ja mustapippuria
Monini Anfora oliiviöljyä
Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne oliiviöljyssä. Lisää mukaan tomaattimurska
ja kaprikset. Anna kastikkeen hautua ja keitä sillä välin gnoccheja 3 minuuttia kiehuvassa vedessä. Siivilöi gnocchit ja laita uunivuokaan. Lisää tonnikala tomaattikastikkeen joukkoon
ja mausta kastike suolalla ja pippurilla. Leikkaa basilika. Sekoita kastike gnocchien joukkoon ja lisää mukaan basilika ja puolet parmesaani- juustosta. Ripottele loppu parmesaani vuoan päälle ja gratinoi uunissa 220 asteessa noin 8 minuuttia.