15 min
2
Terveelliset tonnikala-salaattiveneet ovat täydellisiä kevyelle aterialle tai lisukkeena ruokailussa. Calvon tonnikala vedessä yhdistyy avokadon pehmeyteen, kirpeään omenasiiderietikkaan ja kapriksien suolaiseen makuun.
Oliiviöljyä
160 g Calvo-tonnikalaa vedessä
1 kypsä avokado
0,5 tl sinappia
1 tl omenasiiderietikkaa
1 rkl kapriksia
8 romainesalaatin lehteä
16 kirsikkatomaattia (mielellään tertussa)
Tomaattia kuutioituna
Tilkka majoneesia
1. Sekoita tonnikala, kuutioitu avokado, sinappi, omenasiiderietikka, kaprikset ja tilkka oliiviöljyä kulhossa.
2. Pese ja kuivaa romainesalaatin lehdet hyvin.
3. Asettele täyte salaatinlehdille ja lisää päälle kirsikkatomaatit ja kuutioitu tomaatti.
4. Lisää lopuksi pieni tilkka majoneesia ja tarjoile heti.