30 min
4
Sitruunainen tonnikalapasta on helppo resepti, jonka valmistuu käden käänteessä. Tämä resepti on herkullinen, mutta myös erittäin edullinen valmistaa.
2 prk Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
1 sitruuna
nippu lehtipersiljaa
suolaa
pippuria
350 g spagettia
Parmesan juustoa
1. Keitä spagetti lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
2. Spagetin kiehuessa hienonna valkosipuli ja chili.
3. Pese sitruuna huolellisesti ja valuta tonnikalat.
4. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota valkosipulia ja chiliä noin 30 sekuntia.
5. Lisää tonnikala ja raasta joukkoon sitruunan kuori.
6. Nostele keitetty pasta pannulle ja sekoita.
7. Mausta suolalla ja pippurilla sekä lehtipersiljalla.
8. Tarjoile parmesan juuston kera ja nauti!