Paistettua riisiä tonnikalalla

Aika

15 min

Annoksia

4

0 arvostelua
0.0/5
Tarvitset:

1/2 dl rypsiöljyä
3 kpl kananmunia kevyesti vatkattuna
200 g herne-maissi-porkkana -pakastevihanneksia sulatettuna
800 g kypsää, jäähdytettyä jasmiiniriisiä
3 prk Calvo tonnikalaa auringonkukkaöljyssä (à 65g)
3 rkl soijakastiketta
3 rkl osterikastiketta
kevätsipulia hienonnettuna

Ohje:

Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla ja kypsennä kananmunat munakokkeliksi koko
ajan sekoittaen.
Lisää pannulle kasvikset ja sekoittele pari minuuttia.
Kippaa joukkoon kylmä riisi. Sekoittele, kunnes riisi on kuumaa ja irtomaista.
Mausta ruoka kastikkeilla ja sekoita hyvin.
Sekoita lopuksi tonnikalat varovasti joukkoon.
Viimeistele reilulla määrällä hienonnettua kevätsipulia.

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

20 min

Annoksia

4

0.0/5
Aika
Annoksia
0.0/5
Aika
Annoksia
0.0/5
Aika
Annoksia
0.0/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}