15 min
4
1/2 dl rypsiöljyä
3 kpl kananmunia kevyesti vatkattuna
200 g herne-maissi-porkkana -pakastevihanneksia sulatettuna
800 g kypsää, jäähdytettyä jasmiiniriisiä
3 prk Calvo tonnikalaa auringonkukkaöljyssä (à 65g)
3 rkl soijakastiketta
3 rkl osterikastiketta
kevätsipulia hienonnettuna
Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla ja kypsennä kananmunat munakokkeliksi koko
ajan sekoittaen.
Lisää pannulle kasvikset ja sekoittele pari minuuttia.
Kippaa joukkoon kylmä riisi. Sekoittele, kunnes riisi on kuumaa ja irtomaista.
Mausta ruoka kastikkeilla ja sekoita hyvin.
Sekoita lopuksi tonnikalat varovasti joukkoon.
Viimeistele reilulla määrällä hienonnettua kevätsipulia.