Sardiinipasta

Aika

45 min

Annoksia

4

0 arvostelua
0.0/5

Sardiinipasta on helppo ja herkullinen arkiruoka ja kuten myös muut tomaattipohjaiset pastat, on tämäkin oikea arjen pelastaja. Maistuu hyvin niin aikuisille kuin perheen pienimmille. Sardiinipastan ainekset säilyvät pitkään, joten ne on helppo pitää kaapissa aina varalla. Kokeile ja herkuttele!

Tarvitset:

1 prk Calvon sardiineja oliiviöljyssä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 kuivattu chili

2 dl paseerattua tomaattia

400 g pastaa

raastettua parmesaania

suolaa

mustapippuria

oliiviöljyä

Ohje:

1. Pilko sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota öljyssä kattilassa tai suurella pannulla.

2. Leikkaa sardiinit pienemmiksi paloiksi ja lisää edellisten joukkoon. Anna kypsyä pari minuuttia.

3. Lisää kattilaan paseerattu tomaatti ja tarvittaessa tilkka vettä. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja anna porista liedellä n. 10 minuuttia.

4. Keitä pasta sillä välin kun kastike valmistuu. Kun pasta on valmista, lisää sen joukkoon 0,5 dl oliiviöljyä. Sekoita pasta ja kastike keskenään.

5. Annostele lautaselle, ripottele päälle parmesaania ja tarjoile!

Reseptissä käytetty tuote:

Sardiinit oliiviöljyssä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}