Sardiinipasta

Sardiinipasta resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Sardiinipasta

Sardiinipasta on helppo ja herkullinen arkiruoka ja kuten myös muut tomaattipohjaiset pastat, on tämäkin oikea arjen pelastaja. Maistuu hyvin niin aikuisille kuin perheen pienimmille. Sardiinipastan ainekset säilyvät pitkään, joten ne on helppo pitää kaapissa aina varalla. Kokeile ja herkuttele!

Mehevä sardiinipasta, por favor!

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

 

vaikeusaste: helppo keskitaso

kesto: 00:45h

annoksia: 4

Tarvitset:

1 prk Calvon sardiineja oliiviöljyssä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 kuivattu chili

2 dl paseerattua tomaattia

400 g pastaa

raastettua parmesaania

suolaa

mustapippuria

oliiviöljyä

Ohje:

  1. Pilko sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota öljyssä kattilassa tai suurella pannulla.
  2. Leikkaa sardiinit pienemmiksi paloiksi ja lisää edellisten joukkoon. Anna kypsyä pari minuuttia.
  3. Lisää kattilaan paseerattu tomaatti ja tarvittaessa tilkka vettä. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja anna porista liedellä n. 10 minuuttia.
  4. Keitä pasta sillä välin kun kastike valmistuu. Kun pasta on valmista, lisää sen joukkoon 0,5 dl oliiviöljyä. Sekoita pasta ja kastike keskenään.
  5. Annostele lautaselle, ripottele päälle parmesaania ja tarjoile, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

 

Jos sinulla ei ole kiire ja haluat valmistaa sardiinipastan pitkän kaavan mukaan, käytä paseeratun tomaatin sijasta 2 tlk tomaattimurskaa ja korvaa reseptin 3. kohta tällä:

3. Lisää kattilaan tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna valmistua hiljalleen poreillen n. 1-2 tuntia kansi raollaan.

Tällä vinkillä kastikkeesta tulee entistä herkullisempaa!

 

Katso myös muut Calvon herkulliset reseptit täältä.

Jätä kommenti