Riisi-tonnikalasalaatti

Riisi-tonnikalasalaatti resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Riisi-tonnikalasalaatti

Riisi-tonnikalasalaatti on kulhoruokien klassikko, jota on helppo tuunata ja muunnella oman maun mukaan. Tonnikalasalaatti on mainio tarjottava esimerkiksi seisovassa pöydässä ja sopii erittäin hyvin myös piknik-evääksi. Salaatista saa ruokaisamman jos joukkoon lisää esimerkiksi fetajuustoa tai keitettyjä kananmunia. Myös esimerkiksi babypinaatti on loistava lisä tähän salaattiin.

Calvon riisi-tonnikalasalaatti, por favor!

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:15h

annoksia: 4

Tarvitset:

3 dl  riisiä

2 tlk Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

1 punainen paprika

2-3 dl herneitä

2-3 dl maissinjyviä

1 punasipuli

1 dl oliiviöljyä

1/2 dl valkoviinietikkaa

tuoretta persiljaa tai korianteria

suolaa

mustapippuria

 

Ohje:

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
  2. Pilko paprika ja punasipuli ja valuta myös tonnikala.
  3. Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään sekaisin.
  4. Maista ja lisää etikkaa tarvittaessa.
  5. Tarjoile ja nauti, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Voit käyttää riisi-tonnikalasalaatin valmistukseen myös valmiita herne-maissi-paprika-sekoituksia. Tällöin salaatti valmistuu vieläkin nopeammin!