15 min
4
Riisi-tonnikalasalaatti on kulhoruokien klassikko, jota on helppo tuunata ja muunnella oman maun mukaan. Tonnikalasalaatti on mainio tarjottava esimerkiksi seisovassa pöydässä ja sopii erittäin hyvin myös piknik-evääksi. Salaatista saa ruokaisamman jos joukkoon lisää esimerkiksi fetajuustoa tai keitettyjä kananmunia. Myös esimerkiksi babypinaatti on loistava lisä tähän salaattiin.
3 dl riisiä
2 tlk Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC
1 punainen paprika
2-3 dl herneitä
2-3 dl maissinjyviä
1 punasipuli
1 dl oliiviöljyä
1/2 dl valkoviinietikkaa
tuoretta persiljaa tai korianteria
suolaa
mustapippuria
1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
2. Pilko paprika ja punasipuli ja valuta myös tonnikala.
3. Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään sekaisin.
4. Maista ja lisää etikkaa tarvittaessa.
5. Tarjoile ja nauti!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id tempus nisi. Morbi eget lectus elementum lorem finibus maximus. Vestibulum non finibus erat. Suspendisse fringilla congue ipsum quis ultrices. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id tempus nisi. Morbi eget lectus elementum lorem finibus maximus. Vestibulum non finibus erat. Suspendisse fringilla congue ipsum quis ultrices.