

Mitä pidit tästä reseptistä?
Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:
Mitä pidit tästä reseptistä?
Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!
Kiitos palautteesta!
Riisi-tonnikalasalaatti
Riisi-tonnikalasalaatti on kulhoruokien klassikko, jota on helppo tuunata ja muunnella oman maun mukaan. Tonnikalasalaatti on mainio tarjottava esimerkiksi seisovassa pöydässä ja sopii erittäin hyvin myös piknik-evääksi. Salaatista saa ruokaisamman jos joukkoon lisää esimerkiksi fetajuustoa tai keitettyjä kananmunia. Myös esimerkiksi babypinaatti on loistava lisä tähän salaattiin.
Katso myös muut Calvon reseptit täältä.
Tarvitset:
3 dl riisiä
2 tlk Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC
1 punainen paprika
2-3 dl herneitä
2-3 dl maissinjyviä
1 punasipuli
1 dl oliiviöljyä
1/2 dl valkoviinietikkaa
tuoretta persiljaa tai korianteria
suolaa
mustapippuria
Ohje:
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
- Pilko paprika ja punasipuli ja valuta myös tonnikala.
- Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään sekaisin.
- Maista ja lisää etikkaa tarvittaessa.
- Tarjoile ja nauti!
Calvon vinkki
Voit käyttää riisi-tonnikalasalaatin valmistukseen myös valmiita herne-maissi-paprika-sekoituksia. Tällöin salaatti valmistuu vieläkin nopeammin!
