Riisi-tonnikalasalaatti

Aika

15 min

Annoksia

4

0 arvostelua
0.0/5

Riisi-tonnikalasalaatti on kulhoruokien klassikko, jota on helppo tuunata ja muunnella oman maun mukaan. Tonnikalasalaatti on mainio tarjottava esimerkiksi seisovassa pöydässä ja sopii erittäin hyvin myös piknik-evääksi. Salaatista saa ruokaisamman jos joukkoon lisää esimerkiksi fetajuustoa tai keitettyjä kananmunia. Myös esimerkiksi babypinaatti on loistava lisä tähän salaattiin.

Tarvitset:

3 dl riisiä

2 tlk Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

1 punainen paprika

2-3 dl herneitä

2-3 dl maissinjyviä

1 punasipuli

1 dl oliiviöljyä

1/2 dl valkoviinietikkaa

tuoretta persiljaa tai korianteria

suolaa

mustapippuria

Ohje:

1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.

2. Pilko paprika ja punasipuli ja valuta myös tonnikala.

3. Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään sekaisin.

4. Maista ja lisää etikkaa tarvittaessa.

5. Tarjoile ja nauti!

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä MSC on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa. Täten öljyhävikkiä ei synny. Calvon yhden tonnikalapurkin sisältö on juuri sopiva annos käytettäväksi kerrallaan esimerkiksi lounassalaatteihin tai välipalaksi.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}