

Mitä pidit tästä reseptistä?
Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:
Mitä pidit tästä reseptistä?
Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!
Kiitos palautteesta!
Raastettu kesäkurpitsa-tonnikala pasta
Parhaat pastat ovat yleensä helppoja, raikkaita ja nopeita valmistaa. Henrin Alenin raastettu kesäkurpitsa-tonnikalapasta sopii loistavasti syysiltojen iloksi ja valmistuu kymmenessä minuutissa. Henri Alen on suomalainen kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija, joka on tullut tunnetuksi myös monista tv-ohjelmista. Tämän reseptin hän on tehnyt yhteistyössä Calvon kanssa.
Katso reseptivideo sivun alalaidasta!
Henri Alen suosittelee – raastettu kesäkurpitsa-tonnikala pasta
Katso myös muut Henri Alenin reseptit täältä.
Tarvitset:
400 g La Molisana spaghetti nro 15. pastaa
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2 kuorittua valkosipulinkynttä
0,5 tl kuivattua chiliä
1 sitruuna
3 rkl hienonnettua basilikaa
1 prk, 50 g Calvon tonnikalaa vedessä
3 rkl Monini Gran Fruttato oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Ohje:
- Pese kesäkurpitsa ja raasta se karkealla raastimella. Hienonna valkosipulinkynnet ja basilika.
- Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
- Kuullota valkosipuli poliiviöljyssä ja lisää mukaan raastettu kesäkurpitsa. Kuullota miedolla lämmöllä muutama minuutti ja purista mukaan sitruunan mehu.
- Valuta pasta ja lisää se kesäkurpitsan mukaan. Lisää mukaan myös valutettu tonnikala sekä hienonnettu basilika.
- Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile!
Katso reseptivideo ja kokkaa yhdessä Henrin kanssa!
Tällä reseptillä valmistat herkullista kesäkurpitsa-tonnikala pastaa.
Tänään ostin ainekset ja pian alkaa valmistus!!!
Ainekset ostettu ja valmistus alkaa!