Raastettu kesäkurpitsa-tonnikala pasta

Raastettu kesäkurpitsa-tonnikala pasta

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Raastettu kesäkurpitsa-tonnikala pasta

Parhaat pastat ovat yleensä helppoja, raikkaita ja nopeita valmistaa. Henrin Alénin raastettu kesäkurpitsa-tonnikalapasta sopii loistavasti syysiltojen iloksi ja valmistuu kymmenessä minuutissa. Henri Alén on suomalainen kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija, joka on tullut tunnetuksi myös monista tv-ohjelmista. Tämän reseptin hän on tehnyt yhteistyössä Calvon kanssa.

Katso reseptivideo sivun alalaidasta!

Henri Alén suosittelee – raastettu kesäkurpitsa-tonnikala pasta

Katso myös muut Henri Alénin reseptit täältä.

vaikeusaste: helppo keskitaso

kesto: 00:15h

annoksia:

Tarvitset:

400 g La Molisana spaghetti nro 15. pastaa

1 keskikokoinen kesäkurpitsa

2 kuorittua valkosipulinkynttä

0,5 tl kuivattua chiliä

1 sitruuna

3 rkl hienonnettua basilikaa

1 prk, 50 g Calvon tonnikalaa vedessä

3 rkl Monini Gran Fruttato oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria

Ohje:

  1. Pese kesäkurpitsa ja raasta se karkealla raastimella. Hienonna valkosipulinkynnet ja basilika.
  2. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
  3. Kuullota valkosipuli poliiviöljyssä ja lisää mukaan raastettu kesäkurpitsa. Kuullota miedolla lämmöllä muutama minuutti ja purista mukaan sitruunan mehu.
  4. Valuta pasta ja lisää se kesäkurpitsan mukaan. Lisää mukaan myös valutettu tonnikala sekä hienonnettu basilika.
  5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
  6. Tarjoile, por favor!

Katso reseptivideo ja kokkaa yhdessä Henrin kanssa!

Tällä reseptillä valmistat herkullista kesäkurpitsa-tonnikala pastaa.

2
Jätä kommenti

2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Milja Kinnaslampi

Tänään ostin ainekset ja pian alkaa valmistus!!!

Milja Kinnaslampi

Ainekset ostettu ja valmistus alkaa!