15 min
4
Henri Alénin paahdetut tonnikala-maalaisleivät ovat erinomainen ja herkullinen välipala. Maista!
2 isoa viipaletta maalaisleipää
2 prk Calvo tonnikalaa oliiviöljyssä
1 dl majoneesia
1 tl Dijon-sinappia
1 dl hienonnettua kevätsipulia
ripaus savustettua paprikajauhetta
2 dl raastettua cheddarjuustoa
1 suolakurkku
1 rkl voita paistamiseen
Valuta tonnikala ja laita se kulhoon. Lisää mukaan majoneesi, sinappi, savustettu paprika ja kevätsipuli. Sekoita haarukalla kaikki ainekset sekaisin.
Viipaloi maustekurkku.
Levitä täyte kahdelle maalaisleipäviipaleelle ja asettele päälle maustekurkut. Ripottele täytteen päälle vielä cheddarjuusto ja paina toinen leipäviipale hatuksi.
Paahda leivät pannulla voissa noin kaksi minuuttia per puoli tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Leikkaa terävällä veitsellä leipä kahteen osaan ja nauti!