15 min
4
Henri Alenin paahdetut tonnikala maalaisleivät ovat erinomainen ja herkullinen välipala. Maista!
2 isoa viipaletta maalaisleipää
2 prk Calvo tonnikalaa oliiviöljyssä
1 dl majoneesia
1 tl Dijon-sinappia
1 dl hienonnettua kevätsipulia
ripaus savustettua paprikajauhetta
2 dl raastettua cheddarjuustoa
1 suolakurkku
1 rkl voita paistamiseen
Valuta tonnikala ja laita se kulhoon. Lisää mukaan majoneesi, sinappi, sa- vustettu paprika ja kevätsipuli. Sekoita haarukalla kaikki ainekset sekaisin. Viipaloi maustekurkku. Levitä täyte kahdelle maalaisleipä viipaleelle ja asettele päälle maustekurkut. Ripottele täytteen päälle vielä cheddar-juusto ja paina toinen leipäviipale hatuksi. Paahda leivät pannulla voissa noin kaksi minuuttia/puoli tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Leikkaa terävällä veitsel- lä leipä kahteen osaan ja nauti!