Paahdetut tonnikala maalaisleivät

Aika

15 min

Annoksia

4

3 arvostelua
5/5

Henri Alenin paahdetut tonnikala maalaisleivät ovat erinomainen ja herkullinen välipala. Maista!

Tarvitset:

2 isoa viipaletta maalaisleipää
2 prk Calvo tonnikalaa oliiviöljyssä
1 dl majoneesia
1 tl Dijon-sinappia
1 dl hienonnettua kevätsipulia

ripaus savustettua paprikajauhetta

2 dl raastettua cheddarjuustoa
1 suolakurkku
1 rkl voita paistamiseen

Ohje:

Valuta tonnikala ja laita se kulhoon. Lisää mukaan majoneesi, sinappi, sa- vustettu paprika ja kevätsipuli. Sekoita haarukalla kaikki ainekset sekaisin. Viipaloi maustekurkku. Levitä täyte kahdelle maalaisleipä viipaleelle ja asettele päälle maustekurkut. Ripottele täytteen päälle vielä cheddar-juusto ja paina toinen leipäviipale hatuksi. Paahda leivät pannulla voissa noin kaksi minuuttia/puoli tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Leikkaa terävällä veitsel- lä leipä kahteen osaan ja nauti!

Calvon tonnikala oliiviöljyssä on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran oliiviöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa. Täten öljyhävikkiä ei synny. Calvon yhden tonnikalapurkin sisältö on juuri sopiva annos käytettäväksi kerrallaan esimerkiksi lounassalaatteihin tai välipalaksi.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa oliiviöljyssä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}