60 min
4
Tonnikalapihvit on helppo ja nopea valmistaa arjen kiireessä. Tämän helpommin ei herkullista arkiruokaa nimittäin saa aikaseksi. Vähäsuolaisesta säilyketonnikalasta valmistetut pihvit ovat koko perheen ruoka, koska maistuvat varmasti myös perheen pienimmille. Helposti muunneltava resepti. Voit tarjoilla haluamasi lisukkeen kanssa, esimerkiksi perunamuusi tai salaatti sopivat loistavasti pihven kaveriksi.
Halutessasi voit lisätä mukaan esimerkiksi sipulia ja valkosipulia tuomaan lisämakua.
2 prk Calvon vähäsuolaista tonnikalaa oliiviöljyssä
2 kananmunaa
0,5 dl korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
2 rkl hienonnettua tilliä
0,5 tl suolaa
Ripaus mustapippuria
Öljyä paistamiseen
Ruohosipulia
1. Valuta tonnikalasta öljy ja kaada kulhoon.
2. Murenna tonnikalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon munat, korppujauhot, kerma ja mausteet.
3. Paista seoksesta pannulla pihvejä.
4. Ripottele päälle ruohosipulia.
5. Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa ja nauti!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id tempus nisi. Morbi eget lectus elementum lorem finibus maximus. Vestibulum non finibus erat. Suspendisse fringilla congue ipsum quis ultrices. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id tempus nisi. Morbi eget lectus elementum lorem finibus maximus. Vestibulum non finibus erat. Suspendisse fringilla congue ipsum quis ultrices.