Meksikolainen tonnikalasalaatti

Meksikolainen tonnikalasalaatti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Meksikolainen tonnikalasalaatti

Meksikolainen tonnikalasalaatti valmistuu nopeasti ja sopii hyvin lounaaksi, leffaevääksi tai vaikkapa illalliseksi.
Potkua salaattiin tuovat tuore koriantieri sekä jalapeno. Kokeile ja herkuttele, por favor!

Helppo ja herkullinen meksikolainen tonnikalasalaatti, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:15h

annoksia:

Tarvitset:

2 prk Calvo tonnikalaa vedessä

1 prk (300 g) säilykemaissia

1 prk (400 g) kidneypapuja

1 avokado

2 tomaattia

1 punasipuli

1 lime

nippu tuoretta korianteria

3 rkl jalapenoviipaleita

suolaa

pippuria

rapeaa salaattia (esim. romaine)

Tarvitset tarjoiluun:

4 rkl majoneesia

4 rkl kermaviiliä

2 tl tacomausteseosta

nachoja

 

Ohje:

  1. Valuta tonnikala. Huuhdo maissit ja kidneypavut. Halkaise avokado, poista kivi ja irrota kuoret. Kuutioi avokadon hedelmäliha ja purista päälle puolikkaan limen mehu. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.
  2. Sekoita esivalmistellut ainekset yhteen. Mausta jalapenoviipaleilla, lopulla limen mehulla, suolalla ja pippurilla. Asettele salaatinlehtiä tarjoiluvadille ja kaada päälle muut salaattiainekset.
  3. Sekoita majoneesi, kermaviili ja tacomausteseos yhteen ja annostele salaatin päälle. Tarjoile nachojen kanssa ja nauti, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

Jätä kommenti