Lämpimät voileivät sardiineilla

Lämpimät voileivät sardiineilla

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Lämpimät voileivät sardiineilla

Lämpimät voileivät sardiineilla maistuvat iltapalana esimerkiksi teen kanssa tai sopivat hyvin vaikkapa kylässä oleville ystäville tarjottavaksi. Lämpimät sardiinileivät ovat helppoja ja edullisia valmistaa, minkä lisäksi niitä voi varioida helposti kaapin antimien tai omien mieltymysten mukaan!

Lämpimät voileivät sardiineilla, por favor!

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:30h

annoksia: 2

Tarvitset:

1 prk Calvon sardiineja oliiviöljyssä

1 tomaatti

voita

juustoa (joko raastetta tai viipaleita)

4 leipäviipaletta

mustapippuria

suolaa

Ohje:

  1. Pilko sardiinit ja viipaloi tomaatit.
  2. Levitä leipäviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele jokaisen leivän pintaan hyvin ohut voikerros. Ripottele sardiinin palaset leiville ja lisää myös tomaattiviipaleet. Mausta sardiinileivät suolalla ja pippurilla ja lisää päälle vielä juustoa.
  3. Paista lämpimiä voileipiä uunissa 200 asteen lämmössä kunnes juusto saa kauniin rusehtavan värin.
  4. Anna leipien jäähtyä hetki ja tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa!

Calvon vinkki, por favor!

Lämpimät voileivät sardiineilla eivät ole parhaimmillaan heti uunista tullessaan, vaan niiden kannattaa antaa jäähtyä ennen tarjoilua.

1
Jätä kommenti

1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Reijo virolainen

Tuttuja jo 1970 silöoin ei vaan ollut tomattiviipale mukana
Vanha tuttu herkku nuoruusvuosilta
Kerran silloin tarjosin näitä voileipiä pullan tilallekun olimiehen synttärivieraita