15 min
4
Kesäkurpitsa-tonnikalacarbonara on simppeli ja maistuva resepti, jolla herkuttelet arki-iltoina tai viikonloppuna. Calvon kesäkurpitsa-tonnikalacarbonara valmistuu vähällä vaivalla yksinkertaisista raaka-aineista.
350 g Spaghettia tai mieleistäsi lyhyttä pastaa (esim. La Molisana)
150 g Calvo-tonnikalaa oliiviöljyssä
3 kesäkurpitsaa
2 kananmunan keltuaista
1 kokonainen kananmuna
4 rkl kuohukermaa
1 rkl raastettua parmesaania
40 g ekstra-neitsytoliiviöljyä
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
1. Keitä spagetti al denteksi kiehuvassa, hyvin suolatussa vedessä.
2. Leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi ja paista ne pannulla oliiviöljyssä. Mausta suolalla.
3. Vatkaa kulhossa keltuaiset, kokonainen muna, kerma ja parmesaani. Lisää joukkoon kuumat kesäkurpitsat ja hyvin valutettu tonnikala.
4. Lisää juuri valutettu pasta kulhoon ja sekoita huolellisesti, jotta pasta imee kastikkeen.
5. Viimeistele runsaalla vastarouhetulla mustapippurilla ja tarjoile heti.