Kermainen tonnikalapasta

Kermainen tonnikalapasta resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Kermainen tonnikalapasta

Tämä kermainen tonnikalapasta ei ole pastoista kevyin, mutta yksi herkullisimmista se taatusti on! Maukas ja kermainen tonnikalapasta syntyy helposti myös arjen kiireessä. Tämä arkiruokasuosikki maistuu koko perheelle ja voit nopeasti muokata reseptiä omien makumieltymystesi mukaan. Chilillä saat pastaan helposti tulisuutta ja erilaisia makuvivahteita pastaan tuo erimakuisten ruokakermojen käyttö tavallisen kerman sijaan.

Calvon kermainen tonnikalapasta, por favor!

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:30h

annoksia: 2

Tarvitset:

200 g spagettia tai muuta pastaa

150-200 g Calvon tonnikalaa öljyssä

1 sipuli silputtuna

2 tl valkosipulimurksaa

2 dl kermaa

1 tl sitruunapippuria

1 tl dijon sinappia

1/4 tl mustapippuria

1 tl suolaa

 

Ohje:

  1. Laita spagetti kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
  2. Valuta tonnikalasta öljy paistinpannulle. Kun öljy on kuumaa, lisää pannulle valkosipulimurska ja sipulisilppu ja paista hetki. Lisää pannulle myös tonnikala, sitruunapippuri, mustapippuri ja anna paistua hetki.
  3. Kaada pannulle kerma, lisää suola ja dijon sinappi, sekoita ja anna hautua jonkin aikaa hiljaisella lämmöllä.
  4. Kun pasta on kypsää, kaada se kastikkeen joukkoon ja sekoita kunnolla.
  5. Annostele ja tarjoile!

Calvon vinkki, por favor!

Viimeistele annos lisäämällä päälle vielä raastettua parmesaanijuustoa ja muutama basilikanlehti, nam!

1
Jätä kommenti

1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Päivi haapasaari

Pitää kokeilla, vaikuttaa hyvältä