30 min
4
Kalapullat teet helposti Calvon maistuvalla reseptillä!
Nauti tonnikalapullat esimerkiksi pastan tai perunamuusin kanssa. Voit myös nautiskella tonnikalapullista sellaisenaan dippikastikkeen kera. Calvon reseptillä saat herkullisen ja nopean aterian aikaan käyttämällä vain muutamia raaka-aineita. Tämän reseptin helppous viehättää, tonnikalapullia osaa nimittäin valmistaa vaikka ei olisikaan muuten mestarikokki. Kannattaa ainakin kokeilla!
Tonnikalapullat maistuvat herkulliselta sellaisenaan dipattuna omatekoiseen dippiin. Valmistat helposti dipin itse lisäämällä kermaviiliin tilliä ja ruohosipulia sekä ripauksen suolaa ja mustapippuria. Helppoa, edullista ja terveellistä arkiruokaa parhaimmillaan, joka maistuu koko perheelle. Olisiko tässä maailman parhaiden kalapullien resepti? Voit antaa meille palautetta sivun alalaidassa.
2 prk Calvon tonnikalaa
2 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
1,5 dl juustoraastetta
hienonnettuja yrttejä
sitruunan mehua
suolaa
pippuria
1. Sekoita korppujauhot, kananmunat ja tonnikala.
2. Lisää loput ainekset taikinaan, anna seistä hetken.
3. Pyörittele sekoittamastasi taikinasta pieniä palleroita.
4. Paista öljyssä, matalassa lämmössä. Kääntele varovasti!
5. Tarjoile ja nauti!