

Mitä pidit tästä reseptistä?
Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:
Mitä pidit tästä reseptistä?
Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!
Kiitos palautteesta!
Italialainen tonnikala-papusalaatti
Henrin Alenin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno toimii loistavasti kevyenä lounaana, lisukkeena tai alkusalaattina. Tämä resepti on hyvä esimerkki siitä, että pienistä ja yksinkertaisista ainesosista voi syntyä erittäin herkullinen ateria. Tonnikala-papusalaatti säilyy hyvin ja on helppo pakata vaikkapa evääksi. Henri Alen on suomalainen kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija, joka on tullut tunnetuksi myös monista tv-ohjelmista. Tämän reseptin hän on tehnyt yhteistyössä Calvon kanssa.
Katso reseptivideo sivun alalaidasta!
Henri Alen suosittelee – italialainen tonnikala-papusalaatti
Katso myös muut Henri Alenin reseptit täältä.
Tarvitset:
2 prk (à 400 g) cannellini- tai borlottipapuja (kypsennettyjä)
1 prk, 50 g Calvo-tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
1 pieni punasipuli
2 oksaa varsiselleria
1 porkkana
1 ruukku lehtipersiljaa
suolaa ja mustapippuria
3 rkl punaviinietikkaa
vajaa 1 dl Monini Anfora oliiviöljyä
koristeeksi rucolaa tai vesikrassia
Ohje:
- Valuta ja huuhdo pavut huolellisesti. Pane kulhoon valutetun tonnikalan kanssa.
- Hienonna punasipuli ja varsiselleri ja lisää ne joukkoon. Kuori ja viipaloi porkkana ja lisää seokseen.
- Mausta hienonnetulla lehtipersiljalla, suolalla ja pippurilla.
- Mausta salaatti lopuksi vielä punaviinietikalla ja oliiviöljyllä mehevän kosteaksi.
- Koristele salaatti rucolalla tai vesikrassilla.
- Tarjoile ja nauti!
Katso video ja kokkaa yhdessä Henrin kanssa!
Tällä reseptillä valmistat tonnikala-papusalaatin perinteiseen italialaiseen tapaan.
Jätä kommenti