60 min
4
Oletko koskaan valmistanut pizzaa grillissä? Calvon Frutti di mare pizza grillissä paistettuna maistuu kesältä ja meren herkuilta. Pizzan täytteisiin kuuluvat tonnikala, simpukat, katkaravut sekä oliivit luovat yhdessä rapeaksi grillatun pizzapohjan kanssa mitä herkullisimman makunautinnon.
Voit helposti myös vaihdella tai lisätä täytteitä mielesi mukaan. Yksi pizzan onnistumisen kannalta tärkeimmistä asioista on tietysti pohja. Tällä Calvon eseptillä valmistat pizzapohjan helposti käden käänteessä. Jos haluat valmistaa pohjan pitkän kaavan mukaan, voit katsoa pohjan ohjeen täältä: tonnikalapizza napolilaisittain.
Pizzapohja (n. 3 pientä pizzaa):
0,5 pss kuivahiivaa
2 dl vettä
1 tl suolaa
3 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja
Calvon tonnikalaa vedessä MSC
Calvon simpukoita mausteliemessä
pakastekatkarapuja
vihreitä oliiveja
tomaattimurskaa
pizzamaustetta
juustoraastetta
1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy.
2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää tarvittaessa niin, ettei taikina tartu sormiin enää kiinni.
3. Anna taikinan kohota kulhossa liinan alla n. puoli tuntia.
4. Kauli taikinasta pyöreitä pizzapohjia.
5. Katso alta pizzan grillausohjeet ja etene riippuen grillistä ja paistotavasta pohjan paistamiseen tai täytteiden lisäämiseen.
6. Tarjoile ja nauti heti!