Frutti di mare pizza

Frutti di mare pizza resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Frutti di mare pizza

Oletko koskaan valmistanut pizzaa grillissä? Calvon Frutti di mare pizza grillissä paistettuna maistuu kesältä ja meren herkuilta. Pizzan täytteisiin kuuluvat tonnikala, simpukat, katkaravut sekä oliivit luovat yhdessä rapeaksi grillatun pizzapohjan kanssa mitä herkullisimman makunautinnon.

Voit helposti myös vaihdella tai lisätä täytteitä mielesi mukaan. Yksi pizzan onnistumisen kannalta tärkeimmistä asioista on tietysti pohja. Tällä Calvon eseptillä valmistat pizzapohjan helposti käden käänteessä. Jos haluat valmistaa pohjan pitkän kaavan mukaan, voit katsoa pohjan ohjeen täältä: tonnikalapizza napolilaisittain.

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

 

vaikeusaste: helppo

kesto: 01:00h

annoksia: 4

Tarvitset:

Pizzapohja (n. 3 pientä pizzaa):

0,5 pss kuivahiivaa

2 dl vettä

1 tl suolaa

3 rkl öljyä

5 dl vehnäjauhoja

Täytteet:

Calvon tonnikalaa vedessä MSC

Calvon simpukoita mausteliemessä

pakastekatkarapuja

vihreitä oliiveja

tomaattimurskaa

pizzamaustetta

juustoraastetta

 

Ohje:

  1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy.
  2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää tarvittaessa niin, ettei taikina tartu sormiin enää kiinni.
  3. Anna taikinan kohota kulhossa liinan alla n. puoli tuntia.
  4. Kauli taikinasta pyöreitä pizzapohjia.
  5. Katso alta pizzan grillausohjeet ja etene riippuen grillistä ja paistotavasta pohjan paistamiseen tai täytteiden lisäämiseen.
  6. Tarjoile ja nauti heti!

Calvon vinkit pizzan grillaukseen

  • Pidä grilli kuumana
  • Grillaa grillissä vain ohuita pizzoja, joissa on täytteitä maltillisesti. Näin pizza kypsyy tasaisesti ja on helppo siirtää grilliin ja sieltä pois.
  • Grillipizzan käsittely on helpompaa, kun sen halkaisija on max. 20 cm.
  • Jauhota pohja hyvin, niin pizzan siirtäminen sujuu helpommin.
  • Täytä pizzapohjat yksi kerrallaan, jotta pohjat eivät vety ennen grilliin pääsyä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä täytteet vasta kun pohja on jo grillissä. Käytä tällöin pitkää lusikkaa ja pihtejä, etteivät sormet pääse palamaan.
  • Paista pizzat kuvun alla, jotta lämpö riittää myös täytteiden kypsentämiseen. Jos kupua ei löydy tai paistat pizzan ritilällä, hyvä vaihtoehto on paistaa pelkkä pizzapohja molemmilta puolilta kypsäksi ja täyttää pizza vasta lautasella.
  • Jos innostut enemmänkin pizzan grillaamisesta, suosittelemme harkitsemaan pizzakiven hankkimista.

Jätä kommenti