Frutti di mare pizza

Frutti di mare pizza resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Frutti di mare pizza

Frutti di mare pizza maistuu meren herkuilta. Pizzan täytteisiin kuuluvat tonnikala, simpukat, katkaravut sekä oliivit luovat yhdessä mitä herkullisimman makunautinnon. Voit helposti myös vaihdella tai lisätä täytteitä mielesi mukaan. Yksi pizzan onnistumisen kannalta tärkeimmistä asioista on tietysti pohja. Tällä Calvon eseptillä valmistat pizzapohjan helposti käden käänteessä. Jos haluat valmistaa pohjan pitkän kaavan mukaan, voit katsoa pohjan ohjeen täältä: tonnikalapizza napolilaisittain.

Frutti di mare pizza, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

 

vaikeusaste: helppo

kesto: 01:00h

annoksia: 4

Tarvitset:

Pizzapohja (1 uunipellillinen):

0,5 pss kuivahiivaa

2 dl vettä

1 tl suolaa

3 rkl öljyä

5 dl vehnäjauhoja

Täytteet:

Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

Calvon simpukoita mausteliemessä

pakastekatkarapuja

vihreitä oliiveja

tomaattimurskaa

pizzamaustetta

juustoraastetta

 

Ohje:

  1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy.
  2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää tarvittaessa niin, ettei taikina tartu sormiin enää kiinni.
  3. Anna taikinan kohota kulhossa liinan alla n. puoli tuntia.
  4. Kauli taikina, levitä tomaattikastike ja lisää täytteet.
  5. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
  6. Tarjoile ja nauti, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Jos olet oikea pizzahifistelijä, voit myös valmistaa tomaattikastikkeen itse! Varaa tällöin vähän enemmän aikaa pizzan tekoon.

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

Jätä kommenti