Tuna melt sandwich

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tuna melt sandwich

Grillattua juustoa, majoneesia, maustekurkkuja ja tietysti Calvon tonnikalaa. Tuna melt sandwich on oikea kalssikko, joka valmistuu näin kesällä näppärästi myös grillissä! Tämä maukas ja mehevä juustoleipäklassikko maistuu sitä paremmalta (ja juustoisemmalta), mitä enemmän cheddaria sen väliin laittaa. Jos reseptin ainekset eivät ole sinun mieleesi, voit helposti vaihdella leipien täytteeksi omia suosikkejasi. Grillatut tuna melt -leivät käyvät niin arkeen kuin tuhdimmalle viikonloppubrunssilekin. Varmaa on, että ne hotkitaan viimeistä murua myöten.

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:30h

annoksia: 4

Tarvitset:

8 leipäviipaletta

voita

2 prk Calvon tonnikalaa vedessä MSC

2 rkl majoneesia

8 cheddarjuustosiivua

maustekurkkuja viipaloituna

Ohje:

  1. Jaa leipä kahdeksaan siivuun tai käytä valmiita viipaleita. Voitele viipaleet voilla. Käännä leivät voipuoli alaspäin.
  2. Avaa tonnikalapurkit ja kaada tonnikala kulhoon. Riko tonnikalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon majoneesi.
  3. Kokoa leivät laittamalla pohjalle ensin tonnikalaseosta, sitten maustekurkkuja ja päälle kaksi juustoviipaletta. Nosta lopuksi leivän toinen puolikas päälle.
  4. Kuumenna grilli ja grillaa leipiä ensin toiselta puolelta hyvin ruskeaksi ja sitten toiselta. Leipää voi painaa lastalle litteämmäksi, jolloin juusto sulaa paremmin.
  5. Leikkaa leivät keskeltä halki niin, että niistä tulee kolmion muotoisia ja tarjoile!

Calvon vinkki

Mukavaa lisämakua tuna melt -leipiin saat lisäämällä väliin vaikkapa basilikan lehtiä, rukolaa tai muita yrttejä.

3
Jätä kommenti

3 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Anna-Maija Pellas

Maukas ja kesäinen pikku lounas!!!

Pekka Huppunen

Kun lisää seokseen sinappikurkkurelishiä, tulee vieläkin parempi. Vaihteluksi ruisleipää.

Sari Madetoja

Niin hyvää et korvat alkaa heilumaan