Tuna melt sandwich

Aika

30 min

Annoksia

4

1 arvostelua
5/5

Grillattua juustoa, majoneesia, maustekurkkuja ja tietysti Calvon tonnikalaa. Tuna melt sandwich on oikea kalssikko, joka valmistuu näin kesällä näppärästi myös grillissä! Tämä maukas ja mehevä juustoleipäklassikko maistuu sitä paremmalta (ja juustoisemmalta), mitä enemmän cheddaria sen väliin laittaa. Jos reseptin ainekset eivät ole sinun mieleesi, voit helposti vaihdella leipien täytteeksi omia suosikkejasi. Grillatut tuna melt -leivät käyvät niin arkeen kuin tuhdimmalle viikonloppubrunssilekin. Varmaa on, että ne hotkitaan viimeistä murua myöten.

Tarvitset:

8 leipäviipaletta
voita
2 prk Calvon tonnikalaa vedessä MSC
2 rkl majoneesia
8 cheddarjuustosiivua
maustekurkkuja viipaloituna

Ohje:

1. Jaa leipä kahdeksaan siivuun tai käytä valmiita viipaleita. Voitele viipaleet voilla. Käännä leivät voipuoli alaspäin.

2. Avaa tonnikalapurkit ja kaada tonnikala kulhoon. Riko tonnikalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon majoneesi.

3. Kokoa leivät laittamalla pohjalle ensin tonnikalaseosta, sitten maustekurkkuja ja päälle kaksi juustoviipaletta. Nosta lopuksi leivän toinen puolikas päälle.

4. Kuumenna grilli ja grillaa leipiä ensin toiselta puolelta hyvin ruskeaksi ja sitten toiselta. Leipää voi painaa lastalle litteämmäksi, jolloin juusto sulaa paremmin.

5. Leikkaa leivät keskeltä halki niin, että niistä tulee kolmion muotoisia ja tarjoile!

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa vedessä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

0.0/5
Aika

30 min

Annoksia

4

0.0/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}