Ympäristö- ja käyttäjäystävällisempi sekä enemmän makua uuden Easy Flip® -teknologian ansioista

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä,  auringonkukkaöljyssä MSC ja oliiviöljyssä löytyvät nyt innovatiivisesta Easy Flip® -pakkauksesta. Innovatiivisen teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa. Täten öljyhävikkiä ei synny. Pakkaus on suunniteltu käyttäjäystävällisesti ja sen avaaminen on helppoa ja mukavaa. Uusi pakkausteknologia takaa myös tonnikalan paremman mehevyyden ja maun, sillä se erottaa tonnikalan lihan ja sen nesteen toisistaan. Yhden tonnikalapurkin sisältö on juuri sopiva annos käytettäväksi kerrallaan esimerkiksi lounassalaatteihin tai välipalaksi. Ota kätevä tonnikalapurkki mukaan minne tahansa ja nauti missä tahansa!

Calvo on yksi niistä harvoista kalateollisuuden säilykevalmistajista, joka on omavarainen koko tuotantoketjunsa alusta loppuun asti. Tästä syystä voimme luvata sinulle, että kaupasta ostamasi tonnikala on paitsi erittäin laadukasta myös mahdollisimman eettisesti ja vastuullisesti tuotettua.

Katso uudet Easy Flip® -tuotteet täältä

Lisää artikkeleita

meal prepping

Helpota arkeasi meal preppingillä

Meal preppingin eli preppaus tarkoittaa useamman päivän ruokien valmistusta yhdellä kertaa. Preppauksen avulla säästät niin aikaa kuin rahaakin. Valmistat useamman päivän ruoat helposti tämän arjen taikatempun avulla, sillä sinun ei tarvitse kuin kaivaa esiin isompi vuoka ja tuplata tai vaikka triplata reseptin ainesten määrä. Valmiit ateriat voit jaotella valmiiksi annoksiksi eväsrasioihin.

Lue lisää