Calvo yrityksenä

Vuonna 1942 Luis Calvo Sanzin perusti mereneläviä kalastavan ja säilövän yrityksen. Toiminta oli pienimuotoista, mutta jo alkumetreillä fokusoitiin laatuun. Yritys kasvoi ja tätä nykyä se on kasvanut yhtiöksi, jonka useat tuotantolaitokset, oma kalastuslaivasto ja kansainvälinen henkilöstö pitävät huolen siitä, että maku on aina ensiluokkainen. Calvoa myydään jo yli 60 maassa.

Kansainvälinen suosio on selkeä osoitus brändin laadusta ja hyvästä mausta. Tuotevalikoima on laaja, joka tarjoaa maistuvia vaihtoehtoja helposti käytettäväksi.

Calvon periaatteena on kalastaa eettisesti ja käsitellä saalista mahdollisimman vähän, jotta autenttinen maku ja vitaminit säilyvät lautaselle asti. Yli 70 vuoden tietotaito ja tulevaisuuden haasteiden voittaminen ovat hyvä jalusta kansainväliselle yritykselle.

Calvo Groupin tehokas organisaatiorakenne mahdollistaa jokaisen tuotantovaiheen kontrolloinnin aina kalastuksesta kaupan hyllyyn asti.

Visiomme on täyttää kuluttajien vaatimukset ympäristöystävällisyydestä ja ekologisesta tuotannosta. Tonnikalan laatu nousee esiin jo pyyntitavoista, jotka ovat meille erityisen tärkeitä.

Missiomme

on tarjota terveellistä, laadukasta ruokaa, joka kohtaa asiakkaan korkeat laatustandardit. Haluamme edistää asiakkaidemme hyvinvointia.

Tavoitteemme

on olla hyvä työpaikka työntekijöillemme. Ensisijainen tähtäimemme on olla ympäristöystävällinen ja kehittää jo erittäin laadukasta pyyntimenetelmäämme paremmaksi. Luonnon herkkyys on otettava huomioon jokaisessa prosessivaiheessa.

Arvomme

näkyvät toimintatavoissamme. Haluamme toimintamme olevan läpinäkyvää, jotta kuluttaja tietää, mitä hän on ostamassa.

Yhden miehen yrityksestä kansainväliseksi tuottajaksi

Calvo-yhtymän perustaja, Luis Calvo Sanz, oli yritteliäs mies ja päätyi erilaisten kauppatoimien kautta kalan purkittamiseen 1940-luvulla.

Yritys oli heti alkumetreiltä perhevetoinen, lapset olivat mukana päivien toimissa aktiivisesti. Luis Calvo kehitti uusia tapoja valmistaa ja säilöä kalat mahdollisimman innovatiivisesti ja hän ostikin tehtaalleen automaattisen kattilaston.

50-luvulla Luis Calvo kehitti ensimmäisen teollisen tonnikalapurkittajan, jonka kapasiteetti oli 36 purkkia minuutissa.

Calvon “three back”-tonnikalapaketti tuotiin markkinoille vuonna 1995, suomalaisen maahantuojan Fineskola Oy:n edeltäjän Tiemanner Oy:n toimesta.

Vuonna 1985 yritys oli jo kasvanut “miljoonan laatikon” rajapyykin yli. Yritys jatkoi kasvuaan ostamalla ensimmäisen valtamerikalastukseen erikoistuneen aluksen El Montecelon.

Tällä hetkellä kalastuslaivasto on monialuksinen, Calvo omistaa Italian johtavan kalasäilykemerkin Nostromin ja brasilialaisen Gomes do Costan ja San Salvadorissa on kalankäsittelytehdas.

Näiden ratkaisujen myötä Calvo on kasvanut yhdeksi maailman viidestä suurimmasta säilykkeiden tuottajista.

Vielä tänäkin päivänä yhtiön osake-enemmistö on Luis Calvo Sanzin suvun omistuksessa.

Ota yhteyttä!

Calvo Groupin tuotteiden Suomen maahantuoja on Alfmix Oy.

Alfmix Oy

Kellokukantie 1

01300 Vantaa

+358 10 501 3600

info@alfmix.fi

 

Palvelemme myös Facebookissa!