Tonnikalasushi

Calvo tonnikalasushi resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalasushi

Oletko koskaan kokeillut valmistaa sushia itse? Calvon tonnikalasushi resepti on helppo ja herkullinen. Ohjetta seuraamalla onnistut varmasti loihtimaan herkulliset sushit lounaaksi, illalliseksi tai vieraille tarjottavaksi. Helppo tonnikalatahna sushille valmistuu tietysti Calvon tonnikalasta ja majoneesista. Tonnikalasushin makuelämyksen viimeistelet ripottelemalla päälle purjo- tai ruohospulisilppua ja nautiskelemalla sushit soijakastikkeen ja halutessasi myös wasabin sekä inkiväärin kera.

Calvon tonnikalasushi, por favor!

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

vaikeusaste: helppo keskitaso

kesto: 00:30h

annoksia: 2

Tarvitset:

3 dl sushiriisiä

4 dl vettä

2 rkl riisiviinietikkaa

3/4 rkl sokeria

3/4 tl suolaa

Tonnikalatahna sushiin:

160 g (2 tlk) Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

1 rkl sitruunan mehua

1 rkl soijakastiketta

3/4 dl kevytmajoneesia

50 g kevätsipulia

purjoa tai ruohospulia

Tarjoiluun:

soijakastiketta

wasabia

säilöttyä inkivääriä

 

Ohje:

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä riisi ja mausta se riisiviinietikalla, sokerilla ja suolalla. Sekoita hyvin.
  2. Valuta tonnikala ja laita erillisineen kulhoon. Sekoita joukkoon majoneesi, silputtu sipuli, majoneesi ja mausteet
  3. Muotoile riisistä käsin tai lusikan avulla pieniä soikeita susheja tarjoiluastialle. Jos riisi meinaa tarttua käsiin tai lusikkaan, käytä vettä apuna. Levitä jokaisen sushin päälle tonnikalatahnaa ja koristele purjo- tai ruohosipulisilpulla.
  4. Tarjoile tonnikalasushit soijakastikkeen, wasabin ja säilötyn inkiväärin kera.

Calvon vinkki, por favor!

Sushin päälle voit laittaa oikeastaan mitä tahansa! Näihin nigirisusheihin sopii täytteeksi loistavasti esimerkiksi myös lohi tai avokado.

Jätä kommenti