Tonnikalapasta

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalapasta

Tonnikalapasta on nopea, edullinen ja maistuva suosikkiruoka, jota voit helposti maustaa esim. chilillä, valkosipulilla, maustetuilla ruokakermoilla tai tuorejuustoilla. Jos kaipaat vaihtelua, voit vaihdella pastaa jota käytät. Fusilli, penne vai spaghetti, mikä on sinun suosikkisi? Tämä resepti sopii hyvin myös allergikoille, se on nimittäin maidoton. Voit myös tarvittaessa käyttää gluteenitonta tai kananmunatonta pastaa normaalin pastan sijasta. Vaihda pasta täysjyväpastaan ja saat ateriasta terveellisemmän!

Tonnikalapasta syntyy nopeasti arjen kiireessä ja maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Helppo ja nopea arkiruoka, jota voit muunnella mielesi mukaan monella tavalla. Kokeile heti!

Tonnikalapasta, por favor!

vaikeusaste: keskitaso

kesto: 00:30h

annoksia: 4

Tarvitset:

300 g täysjyväpastaa

vettä

2 tlk Calvon tonnikalaa öljyssä

400 g tomaattimurskaa

70 g tomaattipyreetä

2 valkosipulin kynttä hienonnettuna

200 g sulate- tai tuorejuustoa

tuoretta basilikaa

hienonnettua mustapippuria

Ohje:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta kun se on kypsää.
  2. Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree ja hienonnetut valkosipulin kynnet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
  3. Lisää sulate- tai tuorejuusto ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa. Kiehauta.
  4. Sekoita valutettu pasta joukkoon.Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.
  5. Tarjoile tonnikalapasta esimerkiksi raejuuston tai vihreän salaatin kanssa ja nauti, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Sipuli antaa mukavan lisän tonnikalapastan makuun.

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

 

Jätä kommenti