Tonnikalalla täytetyt paprikat

Tonnikalalla täytetyt paprikat resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalalla täytetyt paprikat

Tonnikalalla täytetyt paprikat uunissa ovat kaikille tuttu retroruoka, josta löytyy niin monta versiota kuin on tekijöitäkin. Kannattaa varata jokaiselle syöjälle ainakin kaksi puolikasta. Valmista helposti niin lounaaksi arkeen, viikonlopun herkkubrunssille tai miksipä ei juhlapöytään tarjottavaksi.

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

Tarvitset:

4 isoa paprikaa

150 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

60 g aurajuustoa

1 prk ananaspaloja

100 g juustoraastetta

suolaa

mustapippuria

oreganoa

Ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.
  2. Leikkaa paprikoista kannat ja koverra siemenkota pois. Halkaise paprika puoliksi.
  3. Valuta tonnikala ja sekoita kulhossa aurajuuston ja mausteiden kanssa.
  4. Voitele vuoka ja laita paprikan puolikkaat vuokaan koverrettu puoli ylöspäin.
  5. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle hieman juustoraastetta.
  6. Paista paprikoita uunissa kunnes juusto alkaa ruskistua.
  7. Tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa!

Calvon vinkki

Tonnikalalla täytetyt paprikat sopivat erinomaisesti myös jalapenoilla täytetyt oliivit pilkottuina. Aurajuuston voi myös helposti korvata esimerkiksi fetajuustolla. Tätä reseptiä voi muunnella mielin määrin oman maun mukaan!

1
Jätä kommenti

1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Lasse

Tämä tulee valmistettavaksi tänään.
Herkullinen protaajan ruoka.