

Mitä pidit tästä reseptistä?
Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:
Mitä pidit tästä reseptistä?
Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!
Kiitos palautteesta!
Tonnikalalla täytetyt paprikat
Tonnikalalla täytetyt paprikat uunissa ovat kaikille tuttu retroruoka, josta löytyy niin monta versiota kuin on tekijöitäkin. Kannattaa varata jokaiselle syöjälle ainakin kaksi puolikasta. Valmista helposti niin lounaaksi arkeen, viikonlopun herkkubrunssille tai miksipä ei juhlapöytään tarjottavaksi.
Katso myös muut Calvon reseptit täältä.
Tarvitset:
4 isoa paprikaa
150 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC
60 g aurajuustoa
1 prk ananaspaloja
100 g juustoraastetta
suolaa
mustapippuria
oreganoa
Ohje:
- Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.
- Leikkaa paprikoista kannat ja koverra siemenkota pois. Halkaise paprika puoliksi.
- Valuta tonnikala ja sekoita kulhossa aurajuuston ja mausteiden kanssa.
- Voitele vuoka ja laita paprikan puolikkaat vuokaan koverrettu puoli ylöspäin.
- Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle hieman juustoraastetta.
- Paista paprikoita uunissa kunnes juusto alkaa ruskistua.
- Tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa!
Calvon vinkki
Tonnikalalla täytetyt paprikat sopivat erinomaisesti myös jalapenoilla täytetyt oliivit pilkottuina. Aurajuuston voi myös helposti korvata esimerkiksi fetajuustolla. Tätä reseptiä voi muunnella mielin määrin oman maun mukaan!

Tämä tulee valmistettavaksi tänään.
Herkullinen protaajan ruoka.