Tonnikalalla täytetyt paprikat

täytetyt paprikat
Aika

30 min

Annoksia

4

2 arvostelua
5/5

Tonnikalalla täytetyt paprikat uunissa ovat kaikille tuttu retroruoka, josta löytyy niin monta versiota kuin on tekijöitäkin. Kannattaa varata jokaiselle syöjälle ainakin kaksi puolikasta. Valmista helposti niin lounaaksi arkeen, viikonlopun herkkubrunssille tai miksipä ei juhlapöytään tarjottavaksi.

Tarvitset:

4 isoa paprikaa

150 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

60 g aurajuustoa

1 prk ananaspaloja

100 g juustoraastetta

suolaa

mustapippuria

oreganoa

Ohje:

1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.

2. Leikkaa paprikoista kannat ja koverra siemenkota pois. Halkaise paprika puoliksi.

3. Valuta tonnikala ja sekoita kulhossa aurajuuston ja mausteiden kanssa.

4. Voitele vuoka ja laita paprikan puolikkaat vuokaan koverrettu puoli ylöspäin.

5. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle hieman juustoraastetta.

6. Paista paprikoita uunissa kunnes juusto alkaa ruskistua.

7. Tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa!

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä MSC on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa. Täten öljyhävikkiä ei synny. Calvon yhden tonnikalapurkin sisältö on juuri sopiva annos käytettäväksi kerrallaan esimerkiksi lounassalaatteihin tai välipalaksi.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}