30 min
4
Tonnikalalla täytetyt paprikat uunissa ovat kaikille tuttu retroruoka, josta löytyy niin monta versiota kuin on tekijöitäkin. Kannattaa varata jokaiselle syöjälle ainakin kaksi puolikasta. Valmista helposti niin lounaaksi arkeen, viikonlopun herkkubrunssille tai miksipä ei juhlapöytään tarjottavaksi.
4 isoa paprikaa
150 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC
60 g aurajuustoa
1 prk ananaspaloja
100 g juustoraastetta
suolaa
mustapippuria
oreganoa
1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.
2. Leikkaa paprikoista kannat ja koverra siemenkota pois. Halkaise paprika puoliksi.
3. Valuta tonnikala ja sekoita kulhossa aurajuuston ja mausteiden kanssa.
4. Voitele vuoka ja laita paprikan puolikkaat vuokaan koverrettu puoli ylöspäin.
5. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle hieman juustoraastetta.
6. Paista paprikoita uunissa kunnes juusto alkaa ruskistua.
7. Tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa!