Tonnikalalla täytetyt paprikat

Tonnikalalla täytetyt paprikat resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalalla täytetyt paprikat

Tonnikalalla täytetyt paprikat uunissa ovat kaikille tuttu retroruoka, josta löytyy niin monta versiota kuin on tekijöitäkin. Tämä on ruoka, jota ei varmasti jää seuraavalle päivälle. Kannattaa varata jokaiselle syöjälle ainakin kaksi puolikasta. Valmista helposti niin lounaaksi arkeen kuin viikonlopun herkkulounaaksi.

Tonnikalalla täytetyt paprikat, por favor!

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

Tarvitset:

4 isoa paprikaa

150 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

60 g aurajuustoa

1 prk ananaspaloja

100 g juustoraastetta

suolaa

mustapippuria

oreganoa

Ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.
  2. Leikkaa paprikoista kannat ja koverra siemenkota pois. Halkaise paprika puoliksi.
  3. Valuta tonnikala ja sekoita kulhossa aurajuuston ja mausteiden kanssa.
  4. Voitele vuoka ja laita paprikan puolikkaat vuokaan koverrettu puoli ylöspäin.
  5. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle hieman juustoraastetta.
  6. Paista paprikoita uunissa kunnes juusto alkaa ruskistua.
  7. Tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Tonnikalalla täytetyt paprikat sopivat erinomaisesti myös jalapenoilla täytetyt oliivit pilkottuina. Aurajuuston voi myös helposti korvata esimerkiksi fetajuustolla. Tätä reseptiä voi muunnella mielin määrin oman maun mukaan!

Jätä kommenti