Täytetyt letut tonnikalalla

Tonnikalalla täytetyt letut

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Täytetyt letut tonnikalalla

Täytetyt letut tonnikalalla sopivat loistavasti kesään ja hellepäiviin. Suolaiset letut toimivat loistavasti lounaana tai illallisena. Täytetyt letut tonnikalalla on helppo valmistaa ja ne maistuvat varmasti niin lapsille kuin aikuisille. Voit myös valmistaa letut etukäteen ja lämmittää uunin ennen tarjoilua.

Täytetyt letut tonnikalalla, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:45h

annoksia:

Tarvitset:

Lettutaikina (1 litra):

4 kananmunaa

1 tl suolaa

hyppysellinen ruokokidesokeria

4 dl täysjyväjauhoja

2 rkl rypsiöljyä

1 litra maitoa

Tonnikalatäyte:

1 tlk Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

1 dl raejuustoa

1 prk kermaviiliä

1 rkl sinappia

1 tl sitruunamehua

0,5 dl suolakurkkua

1 punainen paprika

3-4 kevätsipulia

mustapippuria

tilliä

Ohje:

  1. Valmista lettutaikina sekoittamalla ainekset keskenään. Anna turvota puoli tuntia ennen lettujen paistamista.
  2. Laita tonnikala kulhoon öljyineen. Pilko paprika ja suolakurkut pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipulista pieniä renkaita. Lisää pilkotut vihannekset tonnikalan joukkoon. Lisää myös muut ainekset kulhoon ja sekoita. Mausta mustapippurilla ja tillillä. Huom! suolaa ei tarvitse lisätä, sillä suolakurkun ja tonnikalan suola riittää hyvin.
  3. Herkuttele tonnikalatäytteisillä letuilla ja nauti, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Tonnikalatäytettä voi hyödyntää myös esimerkiksi uuniperunan kanssa.