30 min
4
Tonnikalakastike sopii hyvin pastan kanssa, mutta tiesitkö, että voit nauttia sitä myös perunoiden tai vaikkapa riisin kaverina. Calvon tonnikalakastike on superhelppo resepti, joka vie kielen mennessään ja on myös edullinen kukkarolle.
Tämä resepti mielletään ehkä helposti arkiseen perheen ruokailuhetkeen, mutta sen lisäksi se soveltuu hyvin myös kokattavaksi esimerkiksi treffeille tai muuhun spesiaaliin tilaisuuteen. Vaikka se saattaa kuulostaa arkiselta, on siitä mahdollista saada irti myös arjen luksusta!
Kokkaa kastike, keitä pasta, valmista kaveriksi salaatti ja nautiskele hyvää viiniä tai kuplavettä aterian kanssa.
2 sipulia
150-300 g Calvo tonnikalaa
2 dl ruokakermaa
400g tomaattimurskaa
1 rkl basilikaa
1 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa
1. Valuta neste tonnikalasta.
2. Kuullota pilkotut sipulit pannulla.
3. Lisää tonnikala, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet
4. Anna kastikkeen kuumentua ja hautua.
5. Keitä pasta, perunat tai muu valitsemasi kaveri kastikkeelle.
6. Tarjoillessa voit ripotella annoksen päälle tuoretta basilikaa tai korianteria. Nautinnollista ruokahetkeä!