Tonnikalakastike

Tonnikalakastike
Aika

30 min

Annoksia

4

0 arvostelua
0.0/5

Tonnikalakastike sopii hyvin pastan kanssa, mutta tiesitkö, että voit nauttia sitä myös perunoiden tai vaikkapa riisin kaverina. Calvon tonnikalakastike on superhelppo resepti, joka vie kielen mennessään ja on myös edullinen kukkarolle.

Tämä resepti mielletään ehkä helposti arkiseen perheen ruokailuhetkeen, mutta sen lisäksi se soveltuu hyvin myös kokattavaksi esimerkiksi treffeille tai muuhun spesiaaliin tilaisuuteen. Vaikka se saattaa kuulostaa arkiselta, on siitä mahdollista saada irti myös arjen luksusta!

Kokkaa kastike, keitä pasta, valmista kaveriksi salaatti ja nautiskele hyvää viiniä tai kuplavettä aterian kanssa.

Tarvitset:

2 sipulia

150-300 g Calvo tonnikalaa

2 dl ruokakermaa

400g tomaattimurskaa

1 rkl basilikaa

1 tl sitruunapippuria

1 tl suolaa

Ohje:

1. Valuta neste tonnikalasta.

2. Kuullota pilkotut sipulit pannulla.

3. Lisää tonnikala, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet

4. Anna kastikkeen kuumentua ja hautua.

5. Keitä pasta, perunat tai muu valitsemasi kaveri kastikkeelle.

6. Tarjoillessa voit ripotella annoksen päälle tuoretta basilikaa tai korianteria. Nautinnollista ruokahetkeä!

tonnikala

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa oliiviöljyssä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

0.0/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

0.0/5
Aika

45 min

Annoksia

4

0.0/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id tempus nisi. Morbi eget lectus elementum lorem finibus maximus. Vestibulum non finibus erat. Suspendisse fringilla congue ipsum quis ultrices. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id tempus nisi. Morbi eget lectus elementum lorem finibus maximus. Vestibulum non finibus erat. Suspendisse fringilla congue ipsum quis ultrices.