Tonnikala-perunasalaatti

Tonnikala-perunasalaatti resepti

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikala-perunasalaatti

Tämä kesäinen tonnikala-perunasalaatti syntyy varhaisperunoista sekä tietysti Calvon tonnikalasta. Tonnikala-perunasalaatti sopii loistavasti kesäiseen pöytään niin brunssille, lounaaksi kuini illalliselle grillattavien kanssa tarjottavaksi. Helppo ja nopea resepti, jonka valmistamisessa ei kauaa mene. Nappaa resepti talteen, por favor!

Tonnikala-perunasalaatti, por favor!

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

 

Tarvitset:

2 tlk (160 g) Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

1 kg varhaisperunoita

puolikas purjo

1 ruukku tilliä

2 limeä

mustia oliiveja

2 rkl oliiviöljyä

Ohje:

  1. Pese ensin perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja mausta suolalla. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja anna kiehua kypsiksi n. 15 minuutin ajan. Kaada vesi pois kattilasta. Voit halutessasi pikkoa perunat tai pitää ne kokonaisina.
  2. Halkaise purjo ja silppua. Lisää purjosilppu lämpimien perunoiden joukkoon. Silppua myös tilli ja purista limeistä mehu. Lisää tilli, oliivit, limemehu ja öljy perunoiden joukkoon.
  3. Valuta tonnikalasta öljy ja murenna tonnikalan rakenne haarukalla. Lisää tonnikala perunoiden joukkoon ja tarjoile, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Voit halutessasi piristää reseptiä erilaisilla aineksilla, kuten punasipulilla, oliiveilla tai fetajuustolla. Vain mielikuvitus on rajana!

Jätä kommenti