Tonnikala-perunasalaatti

tonnikala-perunasalaatti
Aika

30 min

Annoksia

4

0 arvostelua
0.0/5

Tämä kesäinen tonnikala-perunasalaatti syntyy varhaisperunoista sekä tietysti Calvon tonnikalasta. Tonnikala-perunasalaatti sopii loistavasti kesäiseen pöytään niin brunssille, lounaaksi kuini illalliselle grillattavien kanssa tarjottavaksi. Helppo ja nopea resepti, jonka valmistamisessa ei kauaa mene.

Tarvitset:

2 tlk (160 g) Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

1 kg varhaisperunoita

puolikas purjo

1 ruukku tilliä

2 limeä

mustia oliiveja

2 rkl oliiviöljyä

Ohje:

1. Pese ensin perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja mausta suolalla. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja anna kiehua kypsiksi n. 15 minuutin ajan. Kaada vesi pois kattilasta. Voit halutessasi pikkoa perunat tai pitää ne kokonaisina.

2. Halkaise purjo ja silppua. Lisää purjosilppu lämpimien perunoiden joukkoon. Silppua myös tilli ja purista limeistä mehu. Lisää tilli, oliivit, limemehu ja öljy perunoiden joukkoon.

3. Valuta tonnikalasta öljy ja murenna tonnikalan rakenne haarukalla. Lisää tonnikala perunoiden joukkoon ja tarjoile, por favor!

Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä MSC on nyt innovatiivisessa Easyflip-pakkauksessa. Uuden Real Peel® teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa. Täten öljyhävikkiä ei synny. Calvon yhden tonnikalapurkin sisältö on juuri sopiva annos käytettäväksi kerrallaan esimerkiksi lounassalaatteihin tai välipalaksi.

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}