Tonnikala-munakasrulla

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikala-munakasrulla

Tonnikala-munakasrulla on takuuvarma ilta- tai välipala, mutta myös maistuva vaihtoehto lounaaksi tai illalliseksi. Täytettä on helppo vaihdella ja muunnella omien makumieltymysten mukaan. Nautiskele oman porukan kesken tai tarjoa vieraille. Munakasrulla sopii tarjottavaksi esimerkiksi raikkaan salaatin kera.

Tonnikala-munakasrulla, por favor!

Katso myös muut Calvon reseptit täältä.

 

vaikeusaste: keskitaso

kesto: 00:45h

annoksia: 6

Tarvitset:

75 g voita

1,5 dl vehnäjauhoja

6 dl rasvatonta maitoa

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

5 kpl kananmunia

200 g kermaviiliä tai ranskankermaa

Täyte:

2 prk Calvon tonnikalaa

1 paprika

1 punasipuli

3 rkl tilliä

2 dl keitettyä riisiä

200 g valkosipuli-tuorejuustoa

mustapippuria

suolaa

 

 

Ohje:

  1. Kuumenna voi kattilassa ja kypsennä jauhoja rasvassa noin minuutin ajan jatkuvasti sekoittaen. Lisää maito kattilaan hiljalleen ja sekoita edelleen jatkuvasti. Kuumenna seosta, kunnes se saostuu. Jäähdytä seos ja lisää joukkoon mausteet, munat sekä kermaviili tai ranskankerma. Sekoita hyvin.
  2. Voitele leivinpaperi ja laita se uunipellille. Kaada seos pellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteisen uunin alatasolla n. 35 minuuttia. Kumoa sitten levy toiselle leivinpaperille ja jäähdytä.
  3. Valuta tonnikala ja pilko paprika sekä kuori ja silppua punasipuli. Kuullota paprika ja punasipuli pannulla öljyssä. Sekoita kaikki täytteet keskenään ja levitä täyte munakaslevylle. Rullaa levy napakaksi rullaksi ja jätä saumapuoli alaspäin.
  4. Leikkaa rullasta sopivia siivuja ja tarjoa raikkaan salaatin kera, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Voit nauttia munakkaan myös kylmänä, sillä se säilyy hyvin jääkaapissa peitettynä.