Tonnikala-munakasrulla

Aika

30 min

Annoksia

4

0 arvostelua
0.0/5

Tonnikala-munakasrulla on takuuvarma ilta- tai välipala, mutta myös maistuva vaihtoehto lounaaksi tai illalliseksi. Täytettä on helppo vaihdella ja muunnella omien makumieltymysten mukaan. Nautiskele oman porukan kesken tai tarjoa vieraille. Munakasrulla sopii tarjottavaksi esimerkiksi raikkaan salaatin kera.

Tarvitset:

75 g voita
1,5 dl vehnäjauhoja
6 dl rasvatonta maitoa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
5 kpl kananmunia
200 g kermaviiliä tai ranskankermaa

Täyte:

2 prk Calvon tonnikalaa
1 paprika
1 punasipuli
3 rkl tilliä
2 dl keitettyä riisiä
200 g valkosipuli-tuorejuustoa
mustapippuria
suolaa

Ohje:

1. Kuumenna voi kattilassa ja kypsennä jauhoja rasvassa noin minuutin ajan jatkuvasti sekoittaen. Lisää maito kattilaan hiljalleen ja sekoita edelleen jatkuvasti. Kuumenna seosta, kunnes se saostuu. Jäähdytä seos ja lisää joukkoon mausteet, munat sekä kermaviili tai ranskankerma. Sekoita hyvin.

2. Voitele leivinpaperi ja laita se uunipellille. Kaada seos pellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteisen uunin alatasolla n. 35 minuuttia. Kumoa sitten levy toiselle leivinpaperille ja jäähdytä.

3. Valuta tonnikala ja pilko paprika sekä kuori ja silppua punasipuli. Kuullota paprika ja punasipuli pannulla öljyssä. Sekoita kaikki täytteet keskenään ja levitä täyte munakaslevylle. Rullaa levy napakaksi rullaksi ja jätä saumapuoli alaspäin.

4. Leikkaa rullasta sopivia siivuja ja tarjoa raikkaan salaatin kera!

Reseptissä käytetty tuote:

Tonnikalaa vedessä

Muita samankaltaisia reseptejä

Aika

30 min

Annoksia

4

5/5
Aika

15 min

Annoksia

4

5/5
Aika

30 min

Annoksia

4

5/5

Kommentit

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}