Paholaisen munat tonnikalapateella

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Paholaisen munat tonnikalapateella

Paholaisen munat eli deviled eggs ovat herkullinen osa brunssia tai juhlatarjoilua. Paholaisen munat ovat klassikko alkupala, joiden valmistamisen helppous ja nopeus viehättää. Parasta paholaisen munissa on se, että reseptiä on helppo varioida omien makumieltymysten mukaan. Voit täyttää munat juuri niillä ainesosilla, jotka maistuvat sinulle parhaiten. Kokeile kuitenkin tätä tonnikalapateella täytettyjen paholaisten munien reseptiä, voimme taata, että et pety!

Paholaisen munat tonnikalapateella, por favor!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:30h

annoksia:

Tarvitset:

Calvon tonnikalapateeta

Kananmunia

Kirsikkatomaatteja

Savustettua paprikajauhetta

Ruohosipulia

 

Ohje:

  1. Keitä munia noin 7 min ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise munat.
  2. Levitä tai pursota patee munanpuolikkaiden päälle. Viipaloi tomaatit ja aseta pateen päälle, kuten kuvassa.
  3. Hienonna ruohosipuli ja ripottele savustetun paprikajauheen kanssa munien päälle.
  4. Tarjoile ja herkuttele, por favor!

Tätä helpompaa reseptiä saa hakea. Jos osaat keittää kananmunat, osaat tehdä myös paholaisen munat!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

6
Jätä kommenti

5 Comment threads
1 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
Arja Marin

Hyviä ja simppeleitä ohjeita. Kiitos, lisää näitä

Timppa

Pakko kokeilla

Anjuska

anja.timonen43@gmail.com
Ei selvinnyt, kuinka se patee tehdään

Marga

nyt menee kokeiluun

Olavi Tarkiainen

Hieno yhdistelmä,myöskin mätitahna ja valkosipuli käy.