Paahdettua brokkoliinia ja parsaa “tonnato”

Paahdettua brokkoliinia ja parsaa ”tonnato”

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Paahdettua brokkoliinia ja parsaa “tonnato”

Varsiparsakaali eli broccoliini on parsan veroinen herkku. Tämä hienoarominen kasvis paahtuu yhdessä parsan kanssa uunissa tai grillissä. Henri Alénin paahdettua brokkoliinia ja parsaa “tonnato” on maistuva alkuruoka tai aterian lisäke. Tonnato on italialainen kastike, joka sopii lähes kaiken kanssa. Lapset rakastavat tonnatoa ja se sopii erinomaisesti vihannesten kanssa. Henri Alén on suomalainen kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija, joka on tullut tunnetuksi myös monista tv-ohjelmista. Tämän reseptin hän on tehnyt yhteistyössä Calvon kanssa.

Katso reseptivideo sivun alalaidasta!

Henri Alén suosittelee – paahdettua brokkoliinia ja parsaa “tonnato”

Katso myös muut Henri Alénin reseptit täältä.

 

vaikeusaste: helppo keskitaso

kesto: 00:30h

annoksia:

Tonnato-kastike:

1 purkki, 50 g Calvon tonnikalaa

2 dl majoneesia

1 rkl sitruunamehua

1 rkl vettä

2 filettä Calvon sardiinia oliiviöljyssä

2 tl kapriksia

suolaa ja valkopippuria

Lisäksi:

1 nippu vihreää parsaa

300 g varsiparsakaalia

0,5 dl raastettua parmesaanijuustoa

Valmista kastike:

  1. Lusikoi tonnikala kulhoon öljyineen. Lisää mukaan sitruunamehu, kaprikset ja sardiinit.
  2. Lisää lopuksi mukaan majoneesi ja tilkka kylmää vettä. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
  3. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Katso reseptivideo ja kokkaa yhdessä Henrin kanssa!

Tällä reseptillä valmistat herkullista parsaa ja broccoliinia tonnikalakastikkeen kera.

Jätä kommenti