Joulun pikkusuolaisia

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Joulun pikkusuolaisia

Ihanat pikkusuolaiset kuuluvat jouluun. Calvon tonnikalasta teet maukkaan tonnikalatahnan, joka sopii monenlaisten pikkusuolaisten tähdeksi. Vain mielikuvitus on rajana!

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:30h

annoksia: 4

kategoria: Juhlatarjoilut

Tonnikalatahna

Tarvitset

2 prk tai 100 g Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä MSC
1 dl kreikkalaista jogurttia
1/2 dl majoneesia
1 rkl Dijon-sinappia
1 hapan omena
2 sellerinvartta
1/2 punasipuli
Suolaa
Mustapippuria

Ohje

  1. Valuta tonnikala.
  2. Hienonna omena, selleri ja sipuli ja sekoita tonnikalan, jogurtin, majoneesin ja sinapin kanssa.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tonnikalatahnasta teet esimerkiksi:

Tonnikala-crostinit
Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi, paahda ja levitä päälle pestoa, tonnikalatahnaa, salaatinlehtiä, kirsikkatomaattia ja herneenversoja.

Ruisleipäset tonnikalatahnalla
Levitä ruislimppuviipaleen päälle tonnikalatahnaa, mätiä, tilliä ja sitruunaviipale.

Siemennäkkileivät tonnikalatahnalla
Levitä pienten siemennäkkäripalasten päälle tonnikalatahnaa, kapriksia, marinoitua punasipulia ja tuoreita karpaloita.