Kokki Henri Alen suunnitteli Calvolle uusia reseptejä. Katso reseptivideot alta:

Henri Alen suunnitteli Calvolle uusia reseptejä
- klo
Lisää artikkeleita

Tonnikala ja hyvinvointi
Tonnikala sisältää paljon elimistölle tärkeitä ainesosia. Tonnikalasta saatavat omega-3-rasvahapot, vitamiinit sekä hivenaineet auttavat pitämään vastustuskykyä yllä. Ravintosuositusten mukaan rasvaista kalaa tulisi syödä 2-3 kertaa viikossa.

Ympäristö- ja käyttäjäystävällisempi sekä enemmän makua uuden Easy Flip® -teknologian ansioista
Calvon tonnikala auringonkukkaöljyssä, auringonkukkaöljyssä MSC ja oliiviöljyssä löytyvät nyt innovatiivisesta Easy Flip® -pakkauksesta. Innovatiivisen teknologian ansiosta tonnikalaan on pystytty lisäämään vain sen verran auringonkukkaöljyä, että se voidaan hyödyntää suoraan ruoanvalmistuksessa. Täten öljyhävikkiä ei synny.