Tonnikalatahna maissilastuille

Tonnikalatahna maissilastuille

Tonnikalatahna on herkullinen vaihtoehto dippikastikkeen tai salsan sijasta maissilastuille ja sopii hyvin myös esimerkiksi ruissipsien kanssa. Tahnaa voit käyttää myös täytteenä vaikka rieskarulliin.

Tämä resepti sopii niin arkeen kuin juhlaan. Herkullista nautittavaa maissilastujen kanssa esimerkiksi leffaa katsellessa tai kesäisissä puutarhajuhlissa suolaisena naposteltavana makeiden tarjottavien rinnalla. Helppo ja nopea valmistaa.

Saat reseptistä laktoosittoman käyttämällä laktoositonta crème fraîchea. Gluteeniton ja kananmunaton resepti.

Maista ja ihastu!

Ohje:

  1. Valuta ananasmurska ja tonnikala.
  2. Sekoita ne crème fraîchen sekaan.
  3. Raasta kurkku ja saksi ruohosipuli palasiksi, lisää ne tahnaan ja mausta suolalla, chilillä ja sitruunamehulla.
  4. Tarjoile kesäistä tonnikalatahnaa esimerkiksi maissilastujen tai ruissipsien kanssa.

 

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

vaikeusaste: helppo
kesto: n. 15 min
annoksia: 4

Tarvitset:

2 tlk Calvo-tonnikalaa
 prk crème fraîchea
1 tlk ananasmurskaa
1 dl raastettua kurkkua
1 nippu ruohosipulia
suolaa
chiliä
sitruunanmehua