Tonnikalasalaatti chilillä

Tonnikalasalaatti chilillä

Mukavan tulinen Calvon tonnikalasalaatti chilillä sopii niin arkeen kuin juhlaan. Sama resepti on hyvä ja kevyt vaihtoehto lounaalle sekä sopii hyvin myös sisällytettäväksi juhlien ruokalistaan. Chili tuo salaattiin pientä piristystä ja antaa kaivattua potkua. Resepti on gluteeniton, maidoton ja kananmunaton, joten se sopii useimmille erityisruokavalioille. Salaatti on helposti muunneltavissa oman mielen ja maun mukaan.

Ota resepti talteen ja kokeile vaikka juhlien ruokaisana alkutarjoiluna!

Ohje:

  1. Pilko salaatti, kurkku, punasipulit ja chilit, ja sekoita ne keskenään.
  2. Lisää tonnikala.
  3. Kuori valkosipulinkynnet ja pilko pieniksi paloiksi.
  4. Lisää oliiviöljyyn suolan, sokerin ja sitruunamehun kera.
  5. Nauti salaatista!

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

 

vaikeusaste: helppo
kesto: n. 15 min
annoksia: 4

Tarvitset:

3 prk Calvo-tonnikalaa
1 lehtisalaattinippu
1 kurkku
2 punasipulia
3 chilipaprikaa

 

Kastike:

½ dl oliiviöljyä
¼ tl suolaa
¼ tl sokeria
1 tl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä