Tonnikalaleivät vuohenjuustolla

Tonnikalaleivät vuohenjuustolla

Lämpimät Calvon tonnikalaleivät herauttavat veden kielelle. Vuohenjuusto ja tonnikala sopivat erittäin hyvin yhteen. Oletko kokeillut? Jos et, niin suosittelemme kokeilemaan pikimmiten! Tämä resepti on helppo ja myös hyvin muunneltavissa oman maun mukaan. Varioi käyttämällä esimerkiksi Calvon valkosipulitonnikalaa. Voit tehdä leivistä myös gluteenittoman version käyttämällä gluteenitonta leipää.

Valmista herkulliseksi iltapalaksi tai tarjoile vieraille vaikka heti jo tänään!

Ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Täytä uunipelti leipäviipaleilla.
  3. Sivele leivät oliiviöljyllä.
  4. Pilko tomaatit ja vuohenjuusto.
  5. Levitä niiden päälle valutettu tonnikala, sweetchilikastiketta ja ripaus mustapippuria.
  6. Viimeiseksi pinnalle juustoraaste ja basilika.
  7. Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia.

 

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

vaikeusaste: helppo
kesto: n. 30 min
annoksia: 4

Tarvitset:

8 palaa ruispaahtoleipää / muuta leipää
½ dl oliiviöljyä
2 prk Calvon tonnikalaa
2 tomaattia
200 g vuohenjuustoa
mustapippuria
½ dl sweetchilikastiketta
Emmental-raastetta
kuivattua tai tuoretta basilikaa