Tonnikalakastike

Mitä pidit tästä reseptistä?

Arvostelujen keskiarvo: / 5. Arvostelujen määrä:

Mitä pidit tästä reseptistä?

Kerro mielipiteesi ja auta meitä kehittämään reseptiämme!

Tonnikalakastike

Tonnikalakastike sopii hyvin pastan kanssa, mutta tiesitkö, että voit nauttia sitä myös perunoiden tai vaikkapa riisin kaverina. Tämä superhelppo ohje vie kielen mennessään ja on myös edullinen kukkarolle. Voit vaikuttaa aterian vaihtelevuuteen ja tyyliin muokkaamaalla kastikkeen kanssa tarjoiltavia lisukkeita makusi mukaan.

Tonnikalakastike mielletään ehkä helposti arkiseen perheen ruokailuhetkeen, mutta sen lisäksi se soveltuu hyvin myös kokattavaksi esimerkiksi treffeille tai muuhun spesiaaliin tilaisuuteen. Vaikka tonnikalakastike saattaa kuulostaa arkiselta, on siitä mahdollista saada irti myös arjen luksusta!

Kokkaa kastike, keitä pasta, valmista kaveriksi salaatti ja nautiskele hyvää viiniä tai kuplavettä aterian kanssa.

Herkullinen tonnikalakastike, por favor!

vaikeusaste: helppo

kesto: 00:30h

annoksia: 4

Tarvitset:

2 sipulia

150-300 g Calvo tonnikalaa

1 prk ruokakermaa

400g tomaattimurskaa

1 rkl basilikaa

1 tl sitruunapippuria

1 tl suolaa

Ohje:

  1. Valuta neste tonnikalasta.
  2. Kuullota pilkotut sipulit pannulla.
  3. Lisää tonnikala, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet
  4. Anna kastikkeen kuumentua ja hautua.
  5. Keitä pasta, perunat tai muu valitsemasi kaveri kastikkeelle.
  6. Tarjoillessa voit ripotella annoksen päälle tuoretta basilikaa tai korianteria. Nautinnollista ruokahetkeä, por favor!

Calvon vinkki, por favor!

Lisää ripaus tuoretta chiliä kastikkeeseen ja saat siihen täysin uusia ulottuvuuksia. Jos et ole tulisen ruoan ystävä, voit maustaa kastiketta miedommilla mausteilla. 

Katso myös Calvon muut herkulliset tonnikalareseptit täältä.

Jätä kommenti